Ronahi

Ronahi
@RonahiErdogan
Benim yalnızlıktan başka kimsem yok...
Ağır bir demdir şimdi yaşamak yalnızlıklar katında...
Kırmızı Kedi Yayınları 21.Basım
Şiir
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
Hüzün müdür her vakit mutluluğun bir yüzü?
Kırmızı Kedi Yayınları 21.Basım
Şiir
Sevgili Dost,
Kim kazandı? Hepsinden hızlı koşan mı? Çıtayı düşürmeden sıçrayan mı? Kelebek gibi kaçıp arı gibi sokan mı? Kim kazandı? Sonbahara kadar sınavlara çalışan mı? Yürüyenin elinden çantayı kapıp kaçan mı? Güzellik yarışmasında “Kraliçe” olan mı? Kim kazandı? Yüzlerce kiloyu kaldıran mı? Yüzlerce kişiyi güldüren mi? İlk defa yüzerek Manş’ı geçen mi? Kim kazandı? Atom bombasını Hiroşima’ya atan mı? Everest’in tepesine ilk kez varan mı? Doksanıncı dakikada maçı alan mı? Kim kazandı? Kitapları milyonlarca satan mı? Kafasıyla mermerleri kıran mı? Sesiyle dünyayı ayağa kaldıran mı? Kim kazandı? İhaleyi aslanın ağzından kapan mı? Kepçeyi elinden bırakmayan mı? Atlı mı kazandı, yoksa yayan mı? Kim kazandı? İspanyollar mı, Kızılderililer mi? Hitler mi, Yahudiler mi? Beyazlar mı, zenciler mi? Kim kazandı?
Sayfa 160 - Şule Yayınları
1000k
İnsan değişmedi; vicdanıyla tutkuları arasında bocalayıp duruyor. Tutkularına esir düştüğü zamanlarda bile, kendisini rahatlatacak nedenler ve yöntemler bulmakta zorlanmıyor.
Sayfa 148 - Şule Yayınları
1000k
Şu günlerde ''İyi misin?'' sorusunu herkes aynı şekilde cevaplıyor. ''Bu ortamda ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim.'’
Sayfa 136 - Şule Yayınları
1000k