Rugeyye falan işte

Rugeyye falan işte
@Rugi
Sorgulanmamış bir hayat, yaşanmaya değmez.
Efendiler! Bütün memleketi, fikir ve ruhça, şuurlaşma bakımından ayağa kaldıracak bir gongunuz varsa getirin çalayım, tehlike çanının ipini koparırcasına çekeyim!
Din
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim

Rugeyye falan işte

, bir kitap okudu
Puan vermedi·279 syf.·
7 günde okudu
·
2021 13. kitabı
Ahmet El Katip
6.7/10 · 15 okunma
En önemli vasıfları zulüm, baskı, diğerlerinin hak ve özgürlüklerine saldırı olan münafıklar karşısında birleşelim. Unutmayalım ki, farklı mezhep ve meşrepleriyle bütün Müslümanların ortak derdi ikiyüzlü yönetimlerdir.
Din
(Kur'an) Sonuçta Müslümanları Sünnîler ve Şiîler olarak kategorilere ayırmamıştır. Öyleyse Yüce Allah'ın çizdiğinden farklı bir toplum haritası çıkarmaya çalışmamızın sebebi nedir?
Din
Evlilik, bir takım sosyal amaç ve gayeler düşünülerek meşrû kılınmış bir fiildir. İnsanın huzur bulması, çocuk sahibi olması, aile kurması bunlardan sadece bazılarıdır. Oysa mut'a, belli bir süreliğine arzu ve şehveti körlemekten başka bir şey değildir. Dolayısıyla fuhşu andıran bir ilişki şeklidir. Mut'a mübah iken fuhşu yasaklamanın anlamı yoktur.
Din