CEM AKDAG

CEM AKDAG
Gizemli kitaplarla alış verişim yok; ben ilgimi çeken, bana keyif veren, basit kitapları seviyorum. Kitaplardan tek beklentim bana keyif vermeleri, düzeyli bir biçimde bana hoşça vakit geçirtmeleri… . MONTAİGNE
BASKETBOL ANTRENÖRÜ
İSTANBUL
SAMSUN
1956 okur puanı
Mayıs 2018 tarihinde katıldı
Şu anda okuduğu kitap
Sahip olduğun her şeyi ver ona, bütün tutkunla sev onu. Dünyevi hırslar kokan bir tutkuyla değil, ama dingin, sakin göksel bir tutkuyla sev Bu tutku olmazsa dünyada yücelere ulaşamaz insan, huzurun büyüleyici seslerini çıkaramaz. Çünkü o olmadan iç huzuruna, barışa ulaşamaz. Bunu sanat sağlar ona. İnsan ruhundan yakınmayı uzak tutar sanat, onu tertemiz dualarla Tanrı’ya yöneltir.
Her çiçeğin bir mevsimi, her kitabın bir zamanı vardır. Haziranın tadını yeni hikâyelerle çıkarın.
Önüne geçilmez bir kıskançlık sarıyordu içini, bir kıskançlık ve çılgınlık…Yetenek izleri taşıyan bir eser gördüğünde cinleri tepesine çıkıyordu. Dişlerini gıcırdatıyor, yiyecek gibi bakıyordu onlara.
Bana sorarsan, başkalarının düşüncelerini, duygularını izlenimlerini paylaşmak dünyadaki hazların en önde gelenidir.
Sönmek üzere olan bir ışık, sonra temelli sönmek için, son bir kez parlayıp gönderir ışığını titreyerek kararmakta olan duvarlara..
Bilirsiniz bir insanın içine girip ne düşündüğünü anlamanın olanağı yoktur.