DENİZ

DENİZ
İlk ve acil yardım 112 & Özel Güvenlik
Hatay
27 Ocak
1274 okur puanı
Şubat 2021 tarihinde katıldı
:D
Hayat zor, hayat acımasız. Ben de isterdim geçmişimden koşar adım kaçıp, yepyeni başlangıçlara doğru yelken açmayı. Ama ayağımda annemin terlikleriyle en fazla bakkala kadar gelebildim.
Reklam
:D
Güzel gözlerine şarkılar yakıp, saçlarına bahar gülleri takıp, şu yalan dünyanın haline bakıp, bir beni bir seni düşüneceğim yerde, ben ErdalAbi'nin o kara kaşlarını, gür bıyıklarını düşünüyorum.
Erdal abi adamım :D
Vay arkadaş şu işe bak. Ferdi Tayfur' a " Aşkın beni Mecnun ettiği zaman, bütün umutlarım yittiği zaman, kadehim boşalıp bittiği zaman, bir beni bir seni düşünüyorum! " diye şarkılar söyleten hayat, benim aklıma Erdal Abi'yi düşürüyor.
:D
"Arkadaş benim bu evde taze ekmek yemeye de mi hak­kım yok? Çok şey mi istiyorum bu hayattan anlamadım ki? Kahvaltıda bi' taze ekmek alt tarafı."
Bu hayatta bir gerçek var ki, herkes hata yapar. Ama ihale her seferinde bana kalır. İyisi mi sessizce beklemek. Benim de sorunlarla başa çıkma yöntemim bu işte.
Reklam