Madem her kitap bir karakter bir hayat ise , o halde kaliteli insanları tanımak , dinlemek karsılıklı sohbet etmek iyi bir kitapla sohbet etmek demektir ..
#Kamp#otostop#tabikiÇaY#veMüzik#veDoğa…
"Şöyle düşün; bir silindiri itersem yuvarlanmaya başlar. Onu iten dışsal sebep benim. Yuvarlanmaya devam etmesi ise kendi yapısından yani içsel sebepten ötürüdür. Bir silindir değil de küp olsaydı, yuvarlanmayı bırakacaktı. İçsel sebepler biziz ve özgür irademizin kontrolündedir."
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯
Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Kadınlar gününü kutlamakta tıpkı diğer günler gibi; cami yolunu bilmeyip hayırlı cumalar , huzur evinde annesinin gününü kutlayan , bir önceki günü dövdüğü kız arkadaşına sevgililer gününde gül almaktan farksız . Kadınlar gününü bilmekten çok, kadını bilmek hakkını bilip riayet etmek mühim olan . Ama ne yazıkki kırıp döktükten sonra özür dileyerek kapatmak misali, bir kutlama mesajıyla her şeyin üzerini örtüldüğünü sanılmaktan öte değil ….
Bu güne biraz yabancıyız sayın Aziz Valentine.İyi biliriz Çobanlar Tanrısına yağcılığını,Kurt Bayramlarındaki sevaplarını.Ne de Aziz adamsın Valentine Unutur mu aşıklar pezevenkliğini? Çok emeğin geçmiştir şu kapitalizme! Lakin Aziz Valentine; Bizim paramız yok Keza,
Olaya biraz Kürt kaldık.