Su ikiz

Su ikiz
@Wiselibraryy
İnstagram =wiselibraryy Tiktok=wiselibraryy
Doktor bey doktor bey ben bu parayla dünyayı satın alacaktım. Dedi İşte kahvenin bir köşesinde bu perişan saçı başı birbirine karışmış iyi yüzlü insan, dünyayı satın almak isteyen adamdır.
Sayfa 98 - iş bankası kültür yayınları·Kitabı okudu
1000Kitap
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
Fukaralık ayıp değil dediğimiz zaman hamal olalım, ıskatçı olalım. Fukaralık ayıp değil dediğimiz zaman bunun ancak bir teselliden ibaret olduğunu ve fukaralığın bal gibi hem ayıp hem günah hem enayilik olduğunu biliriz.
Sayfa 56 - iş bankası kültür yayınları·Kitabı okudu
1000Kitap
Yemin ederim ki onun uykusunu ben de uyuyordum. Uyanık olarak. İçimde kahramanlıklar, dostluklar ve arkadaşlıklar.
Sayfa 24 - iş bankası kültür yayınları·Kitabı okudu
1000Kitap
Bazen hayat öylesine acımasız olabiliyor ki, suç kucağınıza düşüyor.
Sayfa 245 - Remzi kitabevi·Kitabı okudu
1000Kitap
Hem insan bir kere anlatmaya başlarsa hepsini anlatmak, kafasındaki bütün çöplerden, pisliklerden kurtulmak ister.
Sayfa 245 - Remzi kitabevi·Kitabı okudu
1000Kitap