Bensu

Şimdiye kadar, düşünceleri içinde herkesten gizli bir hayat yaşamış olduğunu fark etti. Bu düşüncelerini paylaşmak istemişti fakat bunları anlayabilecek ne bir kadın ne de bir erkek vardı.
Sayfa 71 - Olimpos Yayınları·Kitabı okudu
Tatil planı hazırsa sıra okuma listenizde!
Bu yaz yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz kitapları sizin için bir araya getirdik. 💬 Siz olsanız bu listeden hangisiyle başlardınız?
“Galiba da sarhoştum” diye ekledi “ama bir kadın yüzünün beni sarhoş edeceği aklıma gelmezdi.”
Sayfa 40 - Olimpos Yayınları·Kitabı okudu
Aşk
Kızın yüzünde ruhu gördü, asla ölmeyecek olan sonsuz ruh. Tanıdığı hiçbir erkek ya da kadın, ona ölümsüzlükten haber vermemişti ama kız, ilk baktığı dakikada onun kulağına fısıldayarak vermişti bu haberi.
Sayfa 38 - Olimpos Yayınları·Kitabı okudu
Aşk
Sanki bütün hayatında sevgiye susamış, benliği sevginin özlemini çekmişti. Bu var olmanın doğal bir sonucuydu ama o yine de bunlar olmadan yaşayabilmiş ve kendini böyle yetiştirmişti. Sevgiye ihtiyacı olduğundan önceden de haberi yoktu, şimdi de. Ona göre sevgi sadece eylemlerde olurdu; yapabilmek, dokunabilmek ve hissedebilmekti.
Sayfa 24 - Olimpos Yayınları·Kitabı okudu
Edebiyat

Bensu

, bir kitap okudu
10/10
·216 syf.·
11 günde okudu
·
Okunma: 29 Eylül 2021 18:28
·
2021 26. kitabı
Paulo Coelho
7.9/10 · 102,6bin okunma