Asya

Asya
@_1Lavinia_
𝐌♡ ︎ ︎ •Not defteri
Bekleyen her şey bir gün solar ve ölür. Bu bir papatya da olabilir veyahut bir umut da." Sabahattin Ali
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
"Nasip olmayan her şeyden mahrum değil de muhafaza edildiğine iman edince kalbinize olan eziyetiniz de bitiyor."
Duygu ve Düşünce
... Ve anlıyor ki mutlu olmak, mutluluğa elverişli ruhsal bir durum sahibi olmaktan başka bir şey değildir. Bu eğilim istenince edinilebilir. Bu eğilimi bir kere yerleştirince, her şeyin bir mutlu yanını mıknatıs gibi bulur çıkartırsınız.
Duygu ve Düşünce
"Bir hiç uğruna bir sürü gürültü..."
İnsan ve Hayat
Herkesin gönlünde bir aslan yattığı gibi,yine herkesin kafasında olmayı kuruntuladığı bir kişilik vardır. Belli örneklere özenir insan. Bunlara yaklaştığını sandığı zaman mutlu, ondan uzaklaştığı zaman da mutsuz olur. " Ben biriyim" diye önce kendini, sonra da çevresini kandırmak zorunluluğu duyar. Kendini kandırmasa bile çevresini kandırmaya çalışır. Hasılı herkesin kendine övgü bir mutluluk kavramı vardır.
Sayfa 37
İnsan