Liberta

Liberta
@_Liberta_
İçim, makul bir saatte uyuyabilecek kadar huzura kavuşmadı henüz.
Parmağımı dudaklarında gezdirdim ve usulca ucunu arasından sokup ıslattım. Uyandı ve ne olduğunu soran bakışlarını gözlerime dikti. "Sevişmek istiyorum, Daniele." dedim bir nefeste. Yüzüm resmen yanıyordu. Yüksek perdeden ve öyle çok, öyle çok güldü ki nefesi kesildi. "Hadi ordan yavrum! Bir daha söyle bakayım, ne yapmak istiyorsun? Sen daha beni emmeyi beceremiyorsun!"
Alıntı
Sonra aniden beklenmedik bir şey daha oldu ve ağzımın içinde sıcak, keskin tatlı, yoğun ve miktarı bol bir sıvı buldum. Yeni keşfedilen bu şey karşısında irkilmiştim. Elleri ile başımı kavrayarak daha güçlü bir biçimde beni kendisine doğru çekti. Nefes nefese kalmıştı, zorlukla nefes alıyordu, öyle ki bir an için, nefesinin sıcaklığının bana kadar ulaşabileceğini sandım. Ne yapacağımı bilemediğimden o sıvıyı yuttum. Yutarken yemek borumdan öyle bir ses çıktı ki utandım. Ben hâlâ diz çökmüş dururken ellerinin aşağıya düştüğünü gördüm.
Alıntı
Yanaklarımı tutan elleri ile yaptığı baskıyı arttırdı ve beni aşağılara doğru, "Bilinmeyen"i kabaca gösterecek biçimde itti. Artık tam gözlerimin önündeydi! Erkeklik kokuyordu ve yüzeyindeki damarlar, onunla hesaplaşma zorunluluğumu anlatan bir gücün dışavurumuydu sanki. Kalan son çilek tatlarını kaçırarak, kendinden emin bir şekilde dudaklarımın arasından içeriye girdi.
Erotizm
Panjurların arasından sızan ışıkla ancak aydınlanan feci sıcak odanın içinde, sırtımı kapıya dayadı ve tutkuyla dudaklarımdan, çilek renkli ve çilek gibi kokan dudaklarının tadına vardırarak öpmeye başladı. Ellerini kapıya dayamıştı ve o anda bedenimde dolanmaya başlayan "iyi saatte olsun"ların devinimlerine uygun hareket ederek onu okşarken, ellerim kol kaslarının gerginliğini hissediyordu. Sonra öpmeyi kesti, başımı ellerinin arasına aldı ve usulca, "Yapalım mı?" diye sordu.
Alıntı
Benim dışımda biri tarafından bedenimde yaratılan zevki hissetmeyi, başka birinin tenini tenimin üzerinde hissetmeyi ben de istiyorum. Dahası, çevremdeki yaşıtım kızlar arasında ilk cinsel ilişkiyi yaşama üstünlüğünü ele geçirmeyi de istiyorum.