Serdar

Ölümle bin kez yüz yüze gelmiş, cehennemden dönmüştüm, ama en yakınlarımı kurban vermiştim... İnme inmiş gibi duruyordum orada. Bağırmak, dağları inim inim inletmek istediğim halde tek haykırış çıkmadı boğazımdan. Taşlaşmış, cansız bir beden olmuştum sanki.
1000Kitap
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
Sanmayın, ben her şeyini yitirmiş bir ada­mım. Zamanla ben de evlenirim, herkes gibi benim de evim bar­kım, çoluk çocuğum olur. Yeni dostlar, arkadaşlar edinirim. Yal­nız hiçbir zaman ele geçiremeyeceğim bir şey var, o da ebediyen yitirdiğim aşkımdır.
1000Kitap
Yaşam her zaman insanın beklediğini çıkarmıyor karşısına.
1000Kitap
Ben gene yalnız yaşıyordum; fakat uzun süren yalnızlığın öldürdüğü ruhum dirilmeye başlamıştı. Gerçi her zaman insanla­rın arasındaydım; onlarla birlikte düşüp kalkıyor, birlikte çalışı­yor, arkadaşlık ediyor, karşılıklı yardımlaşıyordum. Gel gelelim yerini dolduramadığım bir boşluk kalıyordu gene de.
1000Kitap
Sorularıma pek gönüllü yanıt vermediği ortadaydı, hatta benden bazı şeyleri gizlediğini dahi an­lıyordum. Her zaman böyle değil midir? Başı derde girenin bir söylediğinin ardında on tane söylemediği vardır.
1000Kitap