Asude

Asude
Her şey harika işliyor
Uluslararası İlişkiler
Lisans
Kocaeli
İzmit, 7 Ağustos
106 okur puanı
Mart 2017 tarihinde katıldı
Hayatla aranıza firmaları sokmayın. Saatiniz sadece saati göstersin.
Sayfa 130 - Elma Yayınevi·Kitabı okudu
Reklam
"Biri bizi gözetliyor", doğru. Sakın bu Tanrı olmasın?
Sayfa 130 - Elma Yayınevi·Kitabı okudu
Farkındamısınız; yedi cüceler artık ancak masallarda mutlu olabilir. Bugünün dünyasında hiç şansları yok. Pamuk prenses suratlarına bile bakmazdı. Pamuk prensesi; magazin programlarında saçı jöleli, ağır parfümlü, iki cümleyi bir araya getiremeyen, gece bile güneş gözlükleriyle dolaşan züppelerle görürlerdi ancak. Ancak bir ferrarileri, ellerinde bir cola şişesi, Gucci ayakkabılar, saçları da jöleli olursa biraz şansları olabilir.
Sayfa 130 - Elma Yayınevi·Kitabı okudu
İki travesti kaza geçirmişler, biri ötekini çok ince ve işveli bir sesle: "Orkidee, Orkidee" diye hafif hafif dürtmüş. Bakmış ses yok, durum ciddi, gür bir sesle sarsmaya başlamış: Nurettin Abi, Nurettin Abi!" Eğer birilerini oynuyorsanız çok yorulursunuz, düşünün ki sanki devamlı üzerinizde spotlar var ve rol yapmak zorundasınız.
Sayfa 111 - Elma Yayınevi·Kitabı okudu
Dünya kupası'nda Japon Milli Takımı'nı gördünüz mü? Bir tane çekik gözlü Japon oyuncu yoktu, hepsi göz kapağı ameliyatı olmuştu. Hepsi sarı. kızıl saçlıydı. Japonlar dünyada kendi kültürüne en bağlı ülke olarak tanınırlardı. Şimdilerde dünyanın en çok intihar eden milleti oldular. Kendileri olmak istemiyorlar. Amerikan propaganda makinasının yarattığı insanlarla kendileri arasında sıkıştılar. Çok mutsuzlar. Ruhları geride kaldı. Amerika'da basılan "Benzersiz olma kılavuzu" kitaplarının milyon satması komikliği gibi.
Sayfa 110 - Elma Yayınevi·Kitabı okudu
Reklam