Zeynep Sude

Zeynep Sude
@__Zeynep_
“Kalbe sükûnet gelince insanı yerin altına koyuyorlar.”
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
“Yıldızlar karanlık içinde parladığı gibi fakirlik ve sefalet içinde de saflık ve yücelikle parlayan ruhlar yok mudur? Bir kalp sevmek için mutlak servete, asalete mi muhtaçtır? Bence en gerçek ikbal, ruhun göründüğü iki güzel göz, en büyük servet kalbin hissini gösteren gül renginde dudaklardan akseden tebessümdür. Güzellikten büyük asalet, kalp temizliğinden büyük servet mi olur?”
“Firar edecek. Fakat gecenin devlere mahsus müthiş, gökyüzünü kaplayan devasa siyah kanatlarının altı böyle masum bir küçüğe sığınak olamaz.”

Zeynep Sude

, bir kitap okudu
Puan vermedi·164 syf.·
30 saatte okudu
·
2020 1. kitabı
Namık Kemal
7.7/10 · 49,2bin okunma