MUM OLDUM FİRAKINA

... Ak sakallı kontun, Kendisini genç bir kız yerine koyup, onun duygularını bu kadar iyi anlatabilmesi ilginçti doğrusu. Demek ki kendini genç bir kız gibi hissedebilmişti. Belki de edebiyatçılık, anlamaktan çok, bir anlama uğraşına dayanıyordu.
Sayfa 150 - Doğan kitap·Kitabı okudu
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Öyle sev ki sevilen de sevmeyi senden öğrensin.
Puan vermedi·484 syf.·
Beğendi
·
11 günde okudu
·
2017 9. kitabı
Zülfü Livaneli
8.9/10 · 164bin okunma
Kötünün zaferi
Adalet tartışmaya açıktır. Güç ise ilk bakışta tartışılmaz biçimde anlaşılır. Bu nedenle gücü adalete veremedik,çünkü güç, adalete karşı çıkıp kendisinin adil olduğunu söylemişti. Haklı olanı kılamadığımız için de güçlü olanı haklı kıldık.
Sayfa 417 - Doğan kitap·Kitabı okudu
Kötünün zaferi
Gücü olmayan adalete mutlaka bir karşı çıkan olur, çünkü kötü insanlar her zaman vardır. Adaleti olmayan güç ise töhmet altında kalır. Demek ki adalet ile gücü bir araya getirmek gerek; bunu yapabilmek için de adil olanın güçlü, güçlü olanın adil olması gerekir.
Sayfa 417 - Doğan kitap·Kitabı okudu