Bendis

Bendis
@_bendis_
bullshit
İstanbul
15 Ocak 2000
46 okur puanı
Ekim 2024 tarihinde katıldı
"Korkak bezirgân ne kâr eder ne ziyan," dedim; Terry ise, "Korkak adam güzel kızı ancak rüyasında görür," demeyi tercih etti.
Alıntı
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Bir başkasının onu nasıl sevebildiğini, sevmeye nasıl hakkı olduğunu bazen anlamıyorum, çünkü onu yalnızca ben o kadar yürekten ve o kadar fazla seviyorum ki, ondan başka ne bir şey tanıyor, ne bir şey biliyorum; ondan başka da bir şeyim yok zaten!
Alıntı
Mutluluğa ulaşma baskısı bazen zulüm şeklini alıyordu, mutluluk herkesin ulaşabileceği ve ulaşması gereken bir şeymiş de, bu uğurda verilecek en küçük bir taviz dahi bireyin kendi kabahatiymiş gibi.
Alıntı
Bir sessizlik daha olmuştu. "Sen fazla iyi kalplisin Willem" demişti JB karamsarca. "Hayatta böyle hiçbir yere varamazsın."
1000Kitap
Sadece sevilmek için bir ilişki sürdürülemez. Özünüzde yatan özgüvensizlikten dolayı hayatınızda birini tutuyor olmak bir başarı da değildir. Bu tıpkı temeline saatli bomba yerleştirilmiş bir binanın içine girip oturmaya benzer.
1000Kitap