Hilal Gül Çapkın

Yapılan iyilikler hep avluda kalır, kuşkular eve girerler.
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
Zerdüştün birinci kitabından öğrenmişti: büyüklenme, iğne batırınca fırtınalar çıkaran hava dolu bir tuluma benzer.
9/10
·640 syf.··
2019 18. kitabı
·
14 günde okudu
·
Okunma: 04 Mayıs 2019 17:20
İkinci kez bitiriyorum kitabı. O kadar hoşuma gidiyor ki bu tarz kitapları okumak. Kurgusal olayları gerçeklik ile birleştirip hem öğreten hem de insanın edebi zevk almasını sağlayan kitaplardan. İçinde edebiyat kadar bilim ve felsefenin de olması çok hoş bir harman. Bu sayede okurken hem kendinizi olayların akışına kaptırıp hem de yeni bir şeyler öğrenebiliyorsunuz. Ayrıca anlatılan birçok olay yazarın da kitabın sonunda bahsettiği gibi gerçeklik payı olan şeyler. Okumayı bitirdikten sonra (her ne kadar ilk okumam olmasa da) beni uzun bir süre etkisi altına aldı.
EmpatiAdam Fawer · April Yayıncılık · 202337bin okunma
Hepimiz dünyayı gerçekte olduğu gibi değil kendi önyargılı algılarımız vasıtasıyla gözlemleriz. Dolayısıyla gerçekten bilebileceğiniz tek şey kendinizsinizdir.
Duygularını ifade etmeye sözcükler yetmiyordu. Bunu ancak şarkılar yapabilirdi.