Kimden gördün acabaaa :((
"Bir laneti bozmanın her zaman bir yolu vardır. Sen Toksik’in kadehinden içtiğin anda kadeh yeniden doldu. Kuralları açıklamak için orada değildim ama kadehin diğer tarafında görüneceklerdi zaten. Luc isteseydi seni kurtarabilirdi.” Evangeline’in elleri titremeye başladı. Kimse ona söylememişti bunu. “Bu bir şey ifade etmez. Luc, Marisol’ün yaptığı aşk büyüsünün tesiri altındaydı.” “Büyüyü bozabilirdi” dedi Jacks açık açık. “Eğer seni gerçekten sevmiş olsaydı, büyü bozulabilirdi. Öyle olduğunu gördüm.”
Alıntı
Bize bi çözüm sunacak mısın acabaaa
Bağlanma sorunu olan kişilerle ilişkiye girmek ya da onların peşinden koşmak mutsuzluğun garantisidir.
Sayfa 15
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim
Acabaaa
Tanrı dünyayı yasal maliklerine yani girişimci ve akılcı insanlara verdi
Sayfa 165·Kitabı okudu
Alıntı
Mııı acabaaa¿
"..seni tanıdığıma çok sevindim kendi çapımda."
Duygu ve Düşünce
Kimin suçu acabaaa??
Peki, gerçek sapık kim, Amerika? Bu küçük şakayı gerçekleştirdiğim için ben mi? Tüm bunların olmasına izin veren kanaldaki yapımcılar ve yöneticiler mi,yoksa tüm bunların televizyonlarınızda akılsızca izleyen sizler mi???
İnsana ve Hayata Dair
Acabaaa?
Kadınlar hamamında sık sık yapılmasına karşın erkekler hamamında kavga çıktığı görülmüş, duyulmuş değildir. Bu da kadınların haksızlıklar karşısında daha duyarlı, kavgacı olduklarını gösteriyor!