"Yaptıklarımı cinsel bir zevk için değil, daha çok biraz huzur bulabilmek için yaptım." ANDREI CHIKATILO
Sayfa 10·Kitabı okudu
Andrei Chikatilo
Yaptıklarım zevk için değildi, huzur bulabilmek içindi idamdan önce:"bıçağımı kullandığımda, psikolojik rahatlama hissediyordum.yok edilmem gerektiğini biliyorum.ben doğanın bir hastasıyım."kan ve ızdırap bana rahatlama ve belirli bir zevk veriyordu bunu içteniçe istemesem de kötü bir şey olduğunu bilsem de seviyordum
Sayfa 104·Kitabı okudu
“Yeterince kitabın var” diyenlere cevabımız hazır.
Andrei Chikatilo
Parti'nin siyasetine göre, Sovyetler Birliği'nde seri katil yoktu. Ancak bu öngörüyle ilgili bir sorun vardı. Komünist yetkililer seri cinayetleri "çürümüş bir Batı fenomeni" olarak ilan ederken, suç tarihinin en canavar psikopatlarından biri Rusya'daki Liman şehri Rostov'da serbest yaşamaktaydı.
Sayfa 9·Kitabı okudu
Pichushkin, satranç tahtasındaki karelerle eşleşmesi için 64 kişiyi öldürmeyi planlanmıştı ana hedefine ulaşamadan tutuklandı. Duruşmasında yargıca kurban sayısına 11 tane daha eklemesini söyledi, çünkü böylece "idolü" Andrei Chikatilo'dan daha iyi olduğunu göstermek istiyordu. (Alexander Pichushkin 49 kişiyi öldürdü) (Andrei Chikatilo 53 kişiyi öldürdü)
Sayfa 371 - Alexander Pichushkin·Kitabı okudu
Tıpkı elli iki kurbanla modern zamanların en korkunç seri katili olma rekorunu elinde bulunduran Rus “Çılgın Canavar” Andrei Chikatilo gibi. Chikatilo, kurbanlarının bir kısmının cinsel organlarını yemişti. Polis onu yakaladığında “Tuhaf bir ağız kokusu” vardı dedi.
Sayfa 215·Kitabı okudu
Cinayet