#Ateşpare2
“ Perdelediğimi savunduğu kuşkularımı oldukları yere bıraktım. O, kuşkuları yok ettiğimi sanabilirdi ama belki de o kuşkular Ateş ve ateş parçasından daha yakıcı olacaktı. Bu lavların üstünde oynanan bir kumardı, sadece bir kişi dengesini bulacaktı…”
Av iken avcı olan Aşkın. Namı diğer V. Gixli örgüt lideri olan Ateş ile yolları kesiştiğinden beri bie girdabın ortasındadır. İlk kez yenilmiştir. Ama Ateş, daha büyük bir yenilginin içindedir aslında. Büyük bir iç savaşın ortasında savrulup dururlarken birbirlerine oynadıkları oyunlarla daha da tutku dolu yakınlaşmalar başlamıştır. Bir yandan birbirlerine duydukları çekime engel olmaya çalışsalarda, bir yanda da karşılarına çıkan büyük düşmanlarla da savaşmak zorundalar.
Hem nefret duygusuna sahipler birbirlerine karşı ama aralarındaki o çekiminde farkındadırlar. Güvensizler ama duyguları da yoğun yaşıyorlar. Yanıyorlar bir ateşin ortasında kalmışcasına ama yangını söndürme çabasına da girmiyorlar. Sırlar tek tek ortaya çıkmaya başlamış olsa da dhaa bir çok şey gizemini korumaya devam ediyor.
İdolüm Aşkın’nın V’ye dönüştüğü sahneleri tek geçerim büründüğü acımasız ve korkutucu halleri naısl da hoşuma gidiyor. Herkese karşı gardını korurken sevdiklerine karşı olan tavrı, onlar için göze alabileceklerinin bir sınırı olmaması nasıl da sağlam bir karakter.
Ateş ve abisinin teknolojide açtığı çığırlar inanılmaz boyutlarda. Bahar’ın durumu ile ilgili gidişat heyecan verici. Tabi Pusat ile olan bağları ise ayrıca çok tatlı. Genel olarak seriyi seviyorum ama V karakterini çok ayrı seviyorum. Temposü yine yüksek fakat aklımızda kalan sorular devamında umarım yanıtları alabiliriz.
Yetişkin içerikli…