Küb

Küb
@bayanmonotonn
Sınıf Öğretmeni / Doktora
333 okur puanı
Ağustos 2019 tarihinde katıldı
Vicdanımız bizim de acı çekmeye başladığımız noktaya varıncaya kadar diğerlerinin maruz kaldığı sıkıntıları umursamaz.
Dedalus Kitap
Edebiyat
Etimoloji Defteri
Mücellit Nedir ?
Kişi kalbini dünya nimetlerine bağlamaktan vazgeçmekle kalmamalı, eşyaya verdiği kıymeti düşürmeli, yani kırılacak cam parçalarına elmas fiyatı vermekten vazgeçmeli.
Sufi Kitap
Eğer bir nur alamıyorsanız, bunun sorumlusu Rabbiniz değil muhtemelen sizsinizdir. Kimbilir kalbinizin daha fazla saflaşmaya ihtiyacı vardır.
Sufi Kitap
Kendimizi iktidar sahibi belleyip asıl sultanımızı unutuveriyoruz. Emellerimize ulaşma telaşıyla ve sadece kazandığımız her yeni kuruşun bize daha çok şey vereceği umuduyla çalışarak hayat boyu hiç aldırışsız koşup duruyoruz. Böylece kendi ölüm gerçeğimizi ve sonrasında gelecek hayatın ahiretin gerçeğini unutuyoruz.
Sayfa 40 - Sufi Kitap