Tuğba

Bahsettiği ülke ve halk
Mümkün olduğunca onları koruyacağım. Bir koca, kapı kapı dolaşıp tüm komşulara karısını kötülemez. Karısı da o evde yaşıyordur. Onurunu koruyamaz böyle davranarak. Karısı zarar gördüğünde o onurlanmaz. Evine döndüğünde öfkesini gösterme hakkına sahiptir sadece.
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
Yeniden güneş doğduğunda ülkemin etiyle, kemiğiyle varlığını devam ettirmesi tek umursadığım şey. Ülkemin çıkarı doğrultusunda hareket etmek istiyorsam attığım her adımı sevgimle tartmalıyım.
Sayfa 163·Kitabı okudu
Bizler, çıktığımız görevlerden, bilinmeyen bir tadı, sevgiden başka bir şey olmayan o tadı almaya hazır dönüyoruz. Sevgiyi fark edemiyoruz o tadın içinden. Çünkü hayalimizdeki sevgi daha gürültülü. Oysa, gerçek sevgi budur: İnsanı var eden birtakım bağlardan kuruludur.
Kaybedeceğimi bilerek canımı koydum ortaya. Oyunun kuralları için elimden geleni yaptım. Özellikle bunlar bir oyunun kuralı olmaktan çıksınlar diye.