Eda

Eda
@eda3335
Ömür dakikaları sayılı olan insanın, günün üçte birini uykuya ayırmasına şaşarım. Şair’ül İslam Yunus Kokan

Eda

, bir kitap okudu
10/10
·320 syf.·
Beğendi
·
182 günde okudu
·
2023 1. kitabı
Hangi tür kitapları seviyorsun? 🔎 Polisiye 💕 Romantik 🚀 Bilim Kurgu 🏰 Fantastik 📖 Klasik 🧠 Kişisel Gelişim 🏛️ Tarih 😱 Gerilim

Eda

, bir kitap okudu
10/10
·320 syf.·
Beğendi
·
3 günde okudu
·
2022 23. kitabı
Şair’ül İslam Yunus Kokan
9.1/10 · 1.044 okunma
Sadık; doğru sözlü olan, gerçeği söyleyen, doğru haber veren, gerek va’d gerek vaîd olsun her türlü sözünü yerine getiren, nasihat ve muhabbette ihlâslı ve samimi; amel, aksiyon ve eylemlerinde dürüst ve güvenilir olan, ihaneti ve yalanı bulunmayan, sadakatli olandır.
Sayfa 24 - Kutlu Yayınevi·Kitabı okudu
Din
"Ey iman edenler! Allah’tan korkun ve doğrularla beraber olun." (Tevbe: 119) Allah-u Teâlâ burada iman eden kullarına sadıklarla beraber olmalarını, onlardan ayrılmamalarını emrediyor; lakin hepiniz sadıklarsınız demiyor. Demek ki her ehl-i iman sadıklardan değildir ve sadık olmak Allah (c.c) katında mühim, ehemmiyetli ve önemli bir makamdır ki iman edenlere onlarla beraber olunması emredilmiş.
Din