M.Eren YILDIRIM

M.Eren YILDIRIM
@erenyldrm79
Lâ Tahzen!
AtaUni | Matematik Eğitimi YL
279 okur puanı
Mayıs 2022 tarihinde katıldı
Şu anda okuduğu kitap
İşte öyle bir gün...
Aksiliklerin birbirini kovaladığı günlerden biri işte. Olur ya bazen öyle. Her şey üst üste gelir. “Olacağı varmış” derler ya hani, kendiliğinden oluverir, talihsizlikler yaşanır hayatta.
Sayfa 79·Kitabı okudu
Edebiyat
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
“Zihninizde çakan her düşüncenin ama istisnasız her düşüncenin bir baht dönümü olduğunu hatırlayın.”
Sayfa 70·Kitabı okudu
İnsan ve Duygular
İnsan denen varlığın sevgiye becerikli bir yaratık olduğunu hatırlayıp düşünceyi sağduyuyla değiştirmektir mühim olan. Bunun için spiritüel yeteneklere ihtiyaç yok. Her canlı sevgiye beceriklidir. Sadece bazıları bunu öğrenebiliyor, bazıları öğrenemediği için yıkıma ve felaketlere sürükleniyor. Hatta bazen zihinsel sağlığı da elvermediği için sevgiyi öğrenemeyenler olduğunu kabul etmek gerekiyor ne yazık ki.
Sayfa 70·Kitabı okudu
İnsan ve Duygular
“Unutmayın ki düşüncesini yöneten insan, hayatının da yöneticisi olur. Düşüncelerindeki sapmalar yüzünden kusurlu davranışlar sergileyip kusurlu sonuçlara maruz kalmayan insan, sevgiyi var eder. Sevgiyi var edebilen insan da mutludur.”
Sayfa 69·Kitabı okudu
İnsan ve Duygular
“Sevmek zaman ayırmaktır, boş zamanları doldurmak değil…” -Robin Sharma
Sayfa 40·Kitabı okudu
Edebiyat