Onun derisinin altına girmem gerekiyordu ama benimkinin altına zehir gibi yayılan oydu. Kalbime ulaşıp onu durdurması çok uzun sürmeyecek.
...bir eliyle saçlarımı okşuyor, diğer eliyle ensemi tutuyordu. O tam bir zıtlıklar bilmecesi, benim yakışıklı prensim. Sıcak ve soğuk. Yazın fırtına. Beyefendi şeklinde lanet bir canavar.
Ters Köşe Final Sevenler Buraya!
Bazı hikâyeler tam tahmin ettiğin gibi ilerler. Bazılarıysa son sayfada tüm bildiklerini sorgulatır. 🤯 Ters köşeleri seviyorsan, seni sonuna kadar merakta bırakacak 3 kitap önerisini keşfetmeye hazır ol!
emin misin cnm dhajaj
Bran gibi bakımlı, şık giyimli erkekler benim tipim değil. Hiç değil.
Yandı tüm ışıklar yeniden
Sabahın erken saatlerindeki ışık, asırlık devasa ağaçların arasından süzülerek Nikolai'nin yüzüne vuruyor. Sonra ilginç bir şey oluyor. Yanağını ve sağ gözünü okşayan yumuşak sarı ışık altında, mavi renk ürpertici bir turkuaza dönüşüyor ve irislerdeki minik gri benekler ortaya çıkıyor. Gri zemin üzerinde mavi. Büyüleyici.
Aşk
O, bir türlü kenara itemediğim lanet olası bir duvar. Sadece varlığıyla yarattığı karmaşanın farkında bile değil ve orada aptal gibi sırıtarak duruyor. Yarı çıplak.
Alıntı
Düzden de düz Jer ile kayganlaştırıcı kadar akışkan Kill ve bok gibi kafası karışık Gareth ölçeğinde, Brandon King’in nereye düştüğünü merak ediyorum. Bunu öğrenmeye heveslendiğimden değil. Bu delilik olurdu. ​Şaka yapıyorum. Ben deliyim.
Alıntı