Bir Şey Yaptım
Selam arkadaşlar; Daha önce, "Ne Yapmalı?" başlıklı şu iletiyi yazmıştım: #98382348 İletide bahsettiğim gibi, son zamanlarda içimde yeni bir şeyler yapma isteği vardı. Birçok arkadaş gerek yorum yaparak gerekse özelden mesaj atarak fikirlerini bana ulaştırdı. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim... Sunulan seçenekleri kafamda değerlendirdim ve bir sonuca vardım. Benim için radikal bir karar olan, Youtube kanalı açmaya karar verdim. Youtube kanalı olan arkadaşlar sadece Youtube'un yeterli olmayacağını, bir de instagram hesabı açmamın iyi olacağını söylediler. Ben de ilk etapta instagram hesabımı açtım. Takip etmek isteyenler; "avukatokur" (instagram.com/avukatokur) adıyla beni bulabilir. Youtube ile ilgili çalışmalarda da sona geldim sayılır. Çok yakında ilk videomu burada paylaşmayı umut ediyorum. Bakalım nasıl olacak. İçimde farklı bir heyecan var. Umarım benim için güzel sonuçlar ortaya çıkar. Herkese keyifli okumalar dilerim.
Sen de tüm kanalları karalamışsın kalmamış yapacak bir şey 😂 Her şey yapıldı, her söz söylendi ☺️ yeni bir şey bulmak biraz zor
Önceki 1 yanıtı göster
Mutlaka vardır. Ben biraz karamsarım sanırım. Umarım bulursunuz 🙏🏻
3 yanıtı göster
harika. 1000kitap'ta yazdığın bir yazıyla en fazla 100 kişiye ulaşabiliyorken şimdi bir youtube videosuyla ve arama algoritmasıyla binlerce kişiye ulaşabileceksin. yani en başından beri hak ettiğin gibi olacak. fikirlerle, deneyimlerimle, merak ettiklerinle her zaman destekçin olduğumu biliyorsun. önceden de konuştuğumuz gibi zamanla sen yükseldikçe birilerinin haset miktarı da yükselecek elbette. :d ama kendimizden başarılı bulduğumuz insanlara ya da içerik üreticilere gıpta ederek her zaman daha iyi seviyelere ulaşabiliriz, ben hep bunu uyguluyorum. yolun açık olsun şimdiden dostum. beddualı not: bu yazıyı gören takipçilerimden semih'in hesabını takiplemeyenler olursa sabah uyandığında elif şafak kitaplarıyla dolu bir odada uyansın
Oğuz çok teşekkür ederim. Desteğin benim için çok değerli. İlk paragrafta bahsettiğin, daha fazla kişiye ulaşabilecek olmak oldukça cezbedici. Umarım güzel sonuçlara ulaşırım :)
Hayırlı olsun Semih Bey. Uzun zaman inat ettim ama sonunda Instagram hesabı açtım. Takip ederim. Geç bile kalmışsınız Youtube için. Oğlumla biz sizden önce açtık. :)) 😉 youtube.com/channel/UC8noW7...
Sizden öğrenecek çok şeyim var o zaman :) Takipleşiriz ne güzel işte :) Teşekkür ederim.
Önceki ileti boşa düşmüş böylece. "Ne Yapmalı" insanlığın ortak arayışı.. Bir gün herkes youtuber olacak :) Ne diyeyim kolay gelsin , belki sayende bazı mesafeleri aşar ve daha olumlu bakarız bu işlere ama doğrusu fazla ümidim yok. Sanki gerçekten farklı bir şeyler yapmalı..
Farklı şeyler yapmalı zaten. Ona şüphe yok. Bakalım farklılaşabilecek miyiz :)
Başarılar dilerim Semih. Güzel işler çıkaracağından şüphem yok. Yolun açık olsun. Takipteyiz. 🍀
Teşekkür ederim Neşe hocam. Var olun :)
Yolun açık olsun Semih. Güzel işler başaracağından eminim, birçok kişi gibi. Umarım her şey gönlünce olur. Bol izlenmeler diliyorum. :)
Teşekkür ederim Gül. Desteğin ve önerilerin önemli benim için :)
Hayırlı olsun Semih Bey. Umarim sizin adınıza tatmin edici bir uğraş olur. Bizleri güzel şeylerin beklediğine inanıyorum. Takipçisi olacağım :)
Çok teşekkür ederim Sümeyra Hanım. Umarım hepimiz için beklenti karşılanır :)