Merhaba 1k okurları.. Sözlerime nereden başlamalı nasıl başlamalı bilmiyorum, aslında böyle bir iletiyi paylaşmayı hiç düşünmüyordum ta ki kısa bir süre öncesine kadar. Beni takip eden arkadaşların
Cuma hürmetine Rabbim kalbinize ferahlık versin, gücünüzü artırsın. Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun, dualarıma ekledim annenizi...Size sabır dilemekten başka ne diyebilirim? Acı azalmıyor kabuk tutuyor ve en ufak bir duyguyla yeniden kanıyor..Acınızı yürekten paylaşıyorum...
Sağolun Nurhan hanım, Allah sizden razı olsun. Dualarınız için bütün kalbimle AMİN diyorum. Annemi dualarınıza eklemenize çok memnun oldum, sağolun.
2 yanıtı göster
Annemsiz bir hayata devam etmek mecburiyetinde kalmamın altıncı ayındayken, hala bu iletim altına yazıp destek veren siz okurlara teşekkür ediyorum. Sağolun, Allah hepinizden de razı olsun. Kaç yaşında olunursa olsun bir annenin yeri asla dolmuyor :(( Allah sizlerin anneciğine sağlıklı uzun ömürler versin..
Allah rahmet eylesin.
Amin, Allah sizlerden razı olsun Uğur bey.
Allah rahmet eylesin. Başka acılar yaşatmasın.
Amin. Allah sizden razı olsun Firuze hanım. Allah hiç kimseye böylesi acılar yaşatmasın :(
Başınız sağolsun, Allah mekanını cennet etsin inşallah..
Amin. Sağolun sayın kitapları seven, Allah razı olsun..