Bugün 1000Kitap’ın doğum günü!
1,5 milyon okur, 21 milyon alıntı ve 900 bin kitap incelemesi ile Türkçe’nin en büyük arşivi 1000Kitap 9 yaşında. Hepimize kutlu olsun. ❤️ Görsel: instagram.com/p/COXJL_spfPx
··11 alıntı·
138bin Gösterim
4 yıl önce bu siteye kaydolarak dipten bitcoin almış gibi hissediyorum, iyi ki doğdun 1000kitapcım 🥳
Artık iletiler ve alıntılar birçok kişi tarafından görülmüyor, diğer yandan yeni ileti ve alıntı ana sayfama düşmüyor, sürekli aynı kişileri görüyorum en yenilerde bile.
1,5 milyon dediğinin üçte biri başkalarının fake hesabı. Ülkede bu kadar okuyan insan olsa böyle mi olurduk? Siteye girişte kimlik bilgisi iste bakalım o sayı bir milyona düşüyor mu düşmüyor mu
Niye kız
1.5 Milyon okuru sayabildiyseniz yarısının sahte olduğunu da sayabilirsiniz. 🙋🏻‍♂️
1K, kuruluş amacından bir miktar sapan, bazı olaylarda taraf tutulan ve popüler konulara meyil gösteren bir platform olma yolunda.. Diğer sosyal medyalardan farkı gün geçtikçe kapanmakta. Biz bu platformu rahat bir nefes almak için kullanıyoruz; o nefesi de bize çok görmeyin.. Modaretör arkadaşların tutumlarını takip etmeli ve yürüyen çarka kendi zihniyetlerini empoze etmek isteyenlere engel olunmalı. Takipçi sayısı fazla olanlara gereksiz ayrıcalık tanınmaması ve sadeliğini koruması dileğiyle.. Tüm bunlara rağmen kullanılabilecek en iyi uygulamalardan.. Teşekkürler! 4 yıllık üyeniz olarak bi 4 yıl daha devam etmemiz temennisiyle..
Estağfurullah.. Bilmukabele.. :)
Lütfen gereksiz insanlarla doldu burası Sizden ricam Herkes herkesi kafasına göre takip edemesin Yani kabul edip etmemek benim seçimimle olsun Saçma sapan insanlar doldu anca takipçi kasıyorlar sıkıcı olmaya başladı