Güncelleme: Son aramalar, yeni web sitesi, bilgilendirmeler
İyi geceler sevgili okurlar. 1000Kitap'ın yeni websitesinde ve mobil uygulamasında bazı güncellemeler yayınladık.
11bin Gösterim
Hoş olmuş ama akışta gezerken “yeni gönderi” ibaresi şak diye karşıma çıkınca eskilerin kıymetini bilemeden ona tıklıyorum :D bir de gri renk, alıntıların o yeşil rengine görsel açıdan uymamış sanki. “Bir şeyi de beğenin be” iç sesini duyduğum için hızı konusunda tebrik edeyim, gayet hızlı. Hoş bu internetimin de şekerliği olabilir :) neyse :D Arama sekmesi ilgi alanı ve son arama olduğu için çok kolaylaştırıcı olmuş, teşekkürler. Umarım en yakın zamanda daha da içeriksel değişiklikler olur :)
Önceki 2 yanıtı göster
Basmayayım diyorum ama oradaki kırmızı nokta çok cezbedici :D ya ben mesajları bile, okumuş olduklarıma nazaran fazla ışıltılı diye açıyorum hep :D
3 yanıtı göster
Umarım geliştire geliştire instagrama dönüştürmezsiniz.
Okur puanlarını daha işlevsel kılabilir misiniz 1000Kitap1000Kitap şimdiden teşekkürler.
Site olayı çok iyi olmuş umarım daha da gelişir burası, zira çok kaliteli okurlar keşfediyoruz teşekkürler :)
Gece modu iyi fikir. Normal ileti rengi gayet hoş fakat, alıntı için gece modu rengine neden bu kadar zıt ve aşırı itici bir renk seçtiniz ki? Aşırı dikkat dağıtıyor ve arayüzde gezinirken sürekli birbirinden farklı iki renk ile karşılaşınca gözü inanılmaz yoruyor. Önerim: Normal ileti renk tonu gayet hoş, alıntı tonu da aynı rengin bir kaç font açık veya koyu olsa çok daha iyi olur. Birbirine uzak renkler gece modu için çok kötü tercih. Umarım dikkate alınır. Sevgiler...
Bu yorum görüntülenemiyor