Kitap Sözlerinde Buluşalım...
Kitap Sözlerinde Buluşalım! "Seni kitap okuyan insanlarla tanıştıracağım. Hayat, ancak böyle insanlarla bir araya geliyorsan yaşamaya değer. " Martin Eden - Jack London En Sevdiğiniz kitap sözü hangisi? Hadi sen de en sevdiğin kitap sözünü yoruma yaz!
··1 alıntı·
68,5bin Gösterim
Bir şeyler yapıyorum, yürüyorum, konuşuyorum, yemek yiyorum yani her zaman yaptığım işleri sürdürüyorum ama nasıl anlatsam, bir boşluk duygusu içinde. Sanki içimde derin bir hiçlik var. Zülfü Livaneli-Huzursuzluk :')
Beni anlamalısın. Çünkü ben kitap değilim, çünkü ben öldükten sonra kimse beni okuyamaz, yaşarken anlaşılmaya mecburum. Tehlikeli OyunlarTehlikeli Oyunlar
"Tesadüf seni önüme çıkarmasaydı, gene aynı şekilde, fakat her şeyden habersiz, yaşayıp gidecektim. Sen bana dünyada başka bir hayatın da mevcut olduğunu, benim de bir ruhum bulunduğunu öğrettin." Kürk Mantolu MadonnaKürk Mantolu Madonna - Sabahattin AliSabahattin Ali
Kaybettiğim şeyleri bulmak istemiyorum. Unuttuklarımı hatırlamayı da. İzdiham - Sayı 49 (Haziran-Temmuz 2021)İzdiham - Sayı 49 (Haziran-Temmuz 2021)
Bizim gibilerin hayatında güzellikler, kısa süren aydınlıklardır. Tehlikeli OyunlarTehlikeli Oyunlar
İnsanlar kırıcıydı, kitaplara kaçtım. Cemil MeriçCemil Meriç
işte bir araya gelemiyoruz böyle insanlarla. hep uzakta oluyorlar.