Gönderi

Utanç eskimi bir erdemdir, bunca güzelliğinizle ondan kolaylıkla vazgeçmeyi bilmelisiniz. EUGENIE: Ama haya diye bir şey vardır... DOLMANCE: Bir diğer gotik âdet, bugün buna pek az önem veriliyor. Doğaya tamamen ters düüyor! (Dolmance Eugenie’yi yakalar, kollarının arasında sıkıştırır ve öper.)
Edebiyat
··
3.052 Gösterim
6 Yorum
Filozof mazikeen.
Gönderi Sahibi
Alıntının devamını atmıyım küçüklere kötü😈 örnek olmalayım 😂😂
Filozof mazikeen.
Gönderi Sahibi
Eugenie, inan bana, bu sevimli adam karşısında namusluluk taslamayı ikimiz de bırakalım; ben de onu senden fazla tanımıyorum: Bak kendimi nasıl teslim ediyorum ona! (Ağzından ehvetle öper.) Beni taklit et. EUGENIE: Oh! Çok istiyorum; kim bana daha iyi örnek olabilir ki! (Kendini Dolmance’ye teslim eder, Dolmance dilini ağzının içine sokarak ateşli ateşli öper) DOLMANCE: Ah! Sevimli, tatlı yaratık!
Filozof mazikeen.
Gönderi Sahibi
MADAM DE SAINT-ANGE: Seve seve!... Đte bakın, çırılçıplağım: Benim üzerimde dilediğiniz kadar açıklamada bulunabilirsiniz! DOLMANCE: Ah! Ne güzel bir vücut!... Venüs’ün ta kendisi bu, EUGENIE; Oh! Sevgili dostum, bu ne güzellik, bu ne alım! Đzin ver bu güzellikleri tepeden tırnağa rahat rahat kat edeyim, izin ver onları öpücüklere boğayım. (Öpmeye balar.) DOLMANCE: Bu nasıl bir yetenek böyle! Biraz daha az ateşli olun güzel Eugenie; imdilik sizden tek isteğim yalnızca dikkat etmeniz. EUGENIE: Haydi, dinliyorum, dinliyorum... Öyle güzel ki... Pek tombul, pek körpe!... Ah! Benim sevgili dostum ne sevimli, değil mi mösyö? DOLMANCE: Kesinlikle pek güzel... Son derece güzel; ama sizin de hiçbir konuda ondan geri kalmadığınıza eminim... Haydi bakalım, dinleyin beni güzel minik öğrenci, yoksa uysal davranmazsanız, sizin eğitmeniniz olma sıfatının bana geni ölçüde verdiği hakları sizin üzerinizde kullanırım, korkun benden! MADAM DE SAINT-ANGE: Oh! Evet, evet, Dolmance, size teslim ediyorum onu; eğer uslu davranmazsa bir güzel azarlayın. DOLMANCE: Paylamaktan kendimi alıkoyamayabilirim. EUGENIE: Oh! Tanrım! Beni korkutuyorsunuz... Peki, ne yaparsınız mösyö? DOLMANCE, mırıldanarak ve Eugenie’yi ağzından öperek: Cezalar... Dayaklar... Ve bu sevimli küçük kıç da kafanla ilediğin suçların sorumluluğunu üstlenebilir. (Eugenie'nin nihayet giymi olduğu tül entarinin üzerinden kıçına vurur.) MADAM DE SAINT-ANGE; Evet, planı onaylıyorum, ama geri kalanını değil. Dersimize balayalım bir an önce, yoksa Eugenie’den yararlanmak için sahip olduğumuz pek az zaman böylece hazırlık çalımalarıyla geçip gidecek ve eğitim hiç yapılamayacak.
Filozof mazikeen.
Gönderi Sahibi
Devamı 💵 paralı 😂😂
🙊🙊
Reklam
Bu yorum görüntülenemiyor
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.