Gönderi

18000 küsür okur puanım var fakat yıllardır hiçbir işe yaramıyor…. Okur puanlarımızla kitap alabilelim diyenler? 🤔
Edebiyat
··
56,7bin Gösterim
49 Yorum
Oğuz Aktürk
Gönderi Sahibi
dergi ya da ayraç bile olsa razıyım ya, yeter ki bir işe yarasın şu puanlar artık :d
malesef okur puanı çok kitap okuyanlara değil de incelemeleri çok beğeni alanlara veriliyor. "bu da haliyle ne kadar popülersen o kadar beğeni alıyorsun" 'a evriliyor. hatta kitap incelemesi değil de blogvari bir platforma dönüşmesine yol açıyor bu tür incelemeler. bir kitapsever olarak uzun incelemeleri asla okumuyorum. böyle bir durumda okur puanı hiç mi hiç kitap ile ilgisi olmayan bir puan oluyor.
@guncerealistt incelemesi çok beğeni alan çok iyi bir inceleme mi yazmış oluyor? peki şarkı sözü yazıp paylaşsa ve çok beğeni alsa güzel alıntı yapmış mı oluyor? şahsi fikriniz olduğu için çok eleştiremiyorum, neticede düşüncenizi kibarca yazmışsınız. ama tamamen adaletsiz ve temelsiz bir sistemi önermişsiniz. ayrıca burası bir blog değil kitap sayfası. hiç goodreads okudunuz mu?
Böyle bir şey çok güzel olur evet ama sitede hiç alıntı, inceleme paylaşmamış hiç kitap okumamış sadece boş ileti, özel ileti vb. şeyler paylaşmış kişilerin bile yüzlerce okur puanı var. Bu kitap okuyup; alıntı, inceleme vb. paylaşımlar yapan kişilere haksızlık olmaz mı?😕
Onlar kitap almazlar zaten bence :)
okur puanını nasıl kazandığımızı hâlâ anlamayan sadece ben miyim...
olabilir birkaç ay hiç aktif değildim ben, teşekkürler
https://1000kitap.com/gonderi/96842750 Beni yalancı çıkardığına değdi mi, söyle.
Bence ikisi de değil Seyfettin Abi ama hayırlısı :D
Reklam
Tedavülden kalkmış bozuk para gibi.. Puanların karşılığı olarak kitap almak mümkün olsaydı eğer korkum odur ki popüler, o çok bilindik kitapların esaretiyle olmasın. Bilmek lazım lakin bilinçlenmek de lazım..
1000Kitap: youtu.be/8Jrxp66SScc 1000Kitap ne kazanıyor ki bir de okur puanları karşılığı için kitap verecek? Kurum zaten çok profesyonel değil. Reklamlarını kapatıyoruz, sponsorluklardan ne kazanıyorlar, toplam gelir ne, arz ve talebi karşılayabilir mi? Bunları yapması için istenilen taban okur puanın yüksek olması ve reklamların da aynı şekilde bu taban puana ulaşılması ile kapatılması gerek, ücretli içerik de sunabilmeleri lazım, artık ne sunarlarsa... Bence iletideki fikir çok güzel, harika ama yapılması için gerekli potansiyelin çok az olduğu da belli.
Bu talebi karşılayabilecek kadar kazanmıyorlar.
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.