Bam bam bam!
2021 22. kitabı
Okunma: 25 Haziran 2021 09:39
Kişisel gelişim kitaplarına oldum olası önyargı ile yaklaşmışımdır. Keşke buna da önyargı ile yaklaşsaydım, hatta hiç yaklaşmasaydım, yanından bile geçmeseydim. Çok üzgünüm. Okuduğum en kötü kitap
Pembe Fili DüşünmeZeynep Selvili · İnkılap Kitabevi · 202411,6bin okunma
6,6bin Gösterim
Yorumunuza bir nevi katılabilirim ama bence panik atak hikayesi uydurma değil.Onu yaşayan birisi anlayabilir sözlerin sahiciligini. Sizin anlayamamış olmanızı normal buluyorum.
Hikaye gerçekçi olabilir lâkin; yazarın bir psikolog olduğunu ve panik atak rahatsızlığı bulunan bir çok hastası olabileceğini, hepsinin hikayesini ve yaşadıklarını dinlediğini düşünecek olursak, çok rahatlıkla bir hikaye çıkarabilir bence. Katılmayabilirsiniz tabiki yine de yorumunuz için teşekkür ederim.
6 yanıtı göster
Kitabı okumadım ama kitabın yazarını sosyal medyadan takip ediyorum uzun zamandır, babası uzun yıllardır yatağa bağımlı ve hastaydı geçtiğimiz yıl babasını kaybetti ve babasıyla bebek gibi ilgilenen ona çok düşkün bir kadın. Diyeceğim o ki evet zengin olabilir ama yazarında hayatında büyük sıkıntıları başka sınavları olabilir. bence önyargılı olmamak gerekir madem kişisel gelişim kitabı okuyorsunuz önce bunu yapmanız gerekmez mi:)
Yazarın hayat hikayesi beni çok ilgilendirmiyor açıkçası. Ben kitabı okuduktan sonra hissettiklerimi paylaşmaya çalıştım, katılırsınız veya katılmazsınız, değerli yorumunuz için teşekkürler ☺️
1 yanıtı göster
Kitabı beğenmediğinizi ifade etmeniz yeterli bence, keşke okumasaydım da diyebilirsiniz ama ne olursa olsun ortada bir emek varsa ona çöp demek kimseye düşmez diye düşünüyorum. :)
Ortada bir emek var ve bunu bu şekilde göz ardı edip ziyan etmenizi, okurlara bu dominant cümlelerinizle bir önyargı oluşturmanızı doğru bulmuyorum.Sizin dediklerinizin aksine kitabı okuduktan sonra özfarkındalık duygum daha da arttı ve bana özgüven kazandırdı diyebilirim.Kesinlikle raflarınızda bulunması gereken bir kişisel gelişim kitabı.
Ne kadar irite edici bir inceleme.Pardon inceleme değil.Onun dışında her şey olabilir.Biraz psikoloji bilginiz olsaydi anlardiniz yazılanları.
Kitabı okuduğumda sizinle aynı duyguları hissetmiştim ben de. Teşekkür ederim 🙏🏻
Açıkçası haklı olduğunu düşünüyorum... Bana kalırsa büyük bir zaman kaybı, keşke okumadan önce bu yorumu okusaydim 😑😔
Herkes en iyi yapabildiği iş neyse onu yapsa keşke. Kitabın parasını geçtim de değerli zamanlarımızı boşa harcamamış olurduk, ne de güzel olurdu. 😇😇