İMZALI KİTAP ÇEKİLİŞİ!!! (ÇEKİLİŞ BİTMİŞTİR!)
Münzevi adlı öykü kitabı için 5 adetle sınırlı olmak üzere çekiliş yapmaktayız.🎉 Kitaplar kazananın adına veya istediği isim üzerine yazar tarafından imzalanıp gönderilecektir. Çekilişin açıklanma tarihi 25.09.2021’dir. (Çekilişin gerçekleşmesi için en az 15 kişinin tam katılımının* sağlanması gerekmektedir. Çekilişe 15 kişi altı katılım sağlandığında bir sonraki ay çekiliş tekrarlanacaktır. Bu çekilişe tam katılım sağlayanlar sonraki çekilişe otomatik olarak aktarılacaktır.) Çekilişe katılmak için yapılması gerekenler: 1) Alper Aydoğan adresinden yazarı takip etmek 2) Bu gönderiye yorum yazmak, gönderiyi beğenmek ve paylaşmak (Ne kadar yorum yaparsanız o kadar şansınız olur🌸) *Tam katılım; çekilişe katılma şartlarının hepsinin sağlanması anlamına gelmektedir. Tam katılım sağlayanlar; - çalı kuşu - https://1000kitap.com/kadersizm - https://1000kitap.com/BayDereli1 - Feride - Melisa Parlak - https://1000kitap.com/mustafacacu - https://1000kitap.com/orpheusx - https://1000kitap.com/kubbbraaa - Kemal - Goca Durmuş Kanık - i - Eda - deniz doğan - Eylül Can Akdağ - https://1000kitap.com/greenseed - Nazan
3.143 Gösterim
Bu kadar uğraşmaya değer mi?
İnci
Sizi bilemem ama sevdiğim insanların hayallerine ulaştığını gördüğümde, ulaşmasa bile onlar için çabaladığımda yüzlerindeki o ufak bir gülümsemeyi görmek benim için her şeye değer. Şimdi eğer bu uğraşlarıma destek olmayacaksanız köstek olmayın ve profilimden gidin.
Ben de az evvel kitaba başladım. Uzun zamandir beklemedeydi. Tam da çekilişe denk geldi. Hadi bakalim 🎉😍
İnci
Merakla yorumlarınızı bekliyoruz🌼
Alıntıları ve incelemeleri okudum, çok hoşuma gitti. Umarım kitabı elimde tutmaya hak kazanırım.
Yorumlar ve kitap çok güzele benziyor merakla bekliyorum