Şu An Ne Okuyorsun?
Gençler, şuan elinizde ki kitabın ismi ne? Aykırı edebiyat okuyan kaç kişiyiz. Yeraltı edebiyatı sevenleri bi tanıyalım değil mi? En çok okunan yazarın kitabını çekilişle hediye göndereceğim.
Afi Can
Kısaca bizlere de bahsetmen mümkün mü kardeşim. Benim gibi henüz okuma fırsatı bulamayanlar için.
Genç Elitler Kitabı okumuştum daha önceden ama seriye bayıldığım için tekrar başladım Bu arada fantastik okuyan tek benim galiba hsdxjcvmdxcv
Afi Can
Tavsiyelerin doğrultusunda en kısa sürede kitabı edineceğim.Okuduktan sonra Düşüncelerimi paylaşmaktan mutlu olurum.
Afi Can
Arkadaşlar tek kitap ismi olduğundan dolayı çekilişte damla korkmaz arkadaşımız çıktı hediye kitabını adresi bana ulaştığında göndereceğim. Bol okumalı günler diliyorum hepinize,cuma günü tekrar bir çekiliş yapalım.
Afi Can
Hepsi birbirinden güzel 48 saat sonra en çok okunan yazarın çekilişle diğer bir kitabını hediye edeceğim arkadaşlar. Katılımı yükseltelim rt yaparak..
Afi Can
Güzel seçim kardeşim. Uzun, yorucu ama faydalı ve doyurucu bir kitap. Tebrikler..bol okumalar
Veronika ölmek istiyor
Afi Can
Kitap okuyacağım demen yeterli kardeşim. Ben sana çekilişin haricinde hediye edeyim. Adres verirsen yarın kendi kütüphanem de ki kitabı yollamak isterim.