Lütfen okuyun ve paylaşın, sesimizi birlikte duyuralım!!!
~GEREKSİZ GÜNCELLEMELER VE ÖNE ÇIKANLAR SAÇMALIĞI~ Yaklaşık 3.5 senedir bu uygulamayı kullanıyorum ve hemen her güncellemede daha önce olmayan bir sorun ekleniyor uygulamaya. Ama hiçbiri en son güncelleme ile ana sayfaya eklenen "ÖNE ÇIKANLAR" eklentisi kadar can sıkıcı olmadı. Bu eklenti yüzünden ne biz yapılan paylaşımları görebiliyoruz, ne de bizimkilerini takipçilerimiz görebiliyor. Defalarca kez
'a bildirmeme ve gelen şikayetlere rağmen hiçbir değişiklik yapmadılar. Gerçekten bu konu çok can sıkmaya başladığı için, bu eklenti kaldırılana kadar başka paylaşım yapmayacağım. Lütfen paylaşıp, yorum yapıp,
'ı etiketleyerek destek olun.
🙏
14,9bin Gösterim
Aynı dertten muzdarip bi ben değilmişim.Katılıyorum sana kardeşim
Eyvallah reis. 🙏
Ben de öne çıkanlar zımbırtısından rahatsızım. Zaten keşfet denen bir şey var. Ne gerek var öne çıkanları görmeye ki. Boşuna sayfayı meşgul ediyor. Diğer insanların alıntılarını merak edersem, etkileşime girmek istersem, keşfete girerim kapiş. Bırakın münzeviler kendi köşelerinde takılsın arkadaş. #diren1k 😂
🙏Çok teşekkürler.
evren
Uzaylı
Uzaylı
@damla_s28
İlgi görenlere girse çok güzel olur bu paylaşım. Ha gayret!
1K giriş yaparken robot musun diye sormaya başlamış. Are you kidding bitch?! 🤦
Ya kardeş ben 1000Kitap sayfasına bir sayfadan fazla yazı yazdım. Bu konuyla ilgili. Bir tek ben değilmişim demek bundan mustarip. Birde şu var tabii ben eskiden çok alıntı yapardım, elbette alıntı marifet değil, benim için oyalanma. Kimsenin beğenisine de ihtiyacım yok. Fakat eskiden alıntılara geldiğinde, sağ üstte artı tuşu vardı, basınca alıntı yapar, yine o sayfada kalırdın. Fakat şimdi yok ve kitaptan alıntı yapmak eziyet. Alıntı yap, akışa gel, yine kitap sayfasına dön. Hep zaman kaybı. Kitap mı okuyayım burada zaman mı kaybedeyim. Kusura bakmasın kimse ama kitap benim için her şeyden önemli, kendimden bile. Buradaki bir çok şey Twitter'a benzedi. Her yerde en iyi yorumlar, en iyi incelemeler, öne çıkanlar vesaire. Ben en çok akış sayfamda takip etmediğim öne çıkanlardan bıktım görmeye, elbette onlarda insan, ama alıntı paylaşıyorum, akışa yönlendiriliyorum ve ben yokum, öne çıkanlar var!.. Ben alıntı paylaştıktan sonra akışa yönlendirilmek istemiyorum!.. Ben alıntı paylaş sayfasında kalmak istiyorum, o kitap bitene kadar alıntı paylaşacağım çünkü!.. Şimdi kardeşlerim bunu lütfen yanlış anlamasın. Ben amacımı da söyleyeyim. Ben kendi halimde, kimseyle konuşmam kolay kolay. Burada okuduğum kitapları ve alıntı ekliyorum. Yalnız kendimle ilgileniyorum. Benim amacım sadece kitap. Kitap için buradaki kardeşcağızlarımı da rahatsız ederim, onun haricinde zaten varla yok gibiyim. Ben herkesin özgürce her istediğini yapmasından yanayım, fakat bizim içinde en azından seçenek konsun. Ben kimsenin yaptığını eleştirmiyorum, yanlış, kusur bulmuyorum. Sadece isteklerimden bahsediyorum. Hayata sevgiyle bakın ve huzurlu yaşayın.
1000Kitap Destek
Çok teşekkürler, umarım ciddiye alırlar. 🙏
1 yanıtı göster
11k kişi görmüş ama 1K görmüyor arkadaşlar. Ya da gerçekten görmüyor mu? 🤔