Siz erkekler bir tuhafsınız: İnsan sizi yüreğinin bütün açıklı­ğıyla sevdi mi, sevgisini gösterdi mi, hemen soğuyuverir­siniz.
Sayfa 4 - Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, 16. Basım, Eylül 2014.·Kitabı okudu
Tiyatro
··1 alıntı·
15,2bin Gösterim
Ayaklarına dünyaları seren kadınlara dünyayı zindan ediyorlar. Kendilerine kötü davrananları baş üstünde taşıyorlar. Erkekleri anlamak çok zor...
Büyük oranda haklısınız...
Bu yorum görüntülenemiyor
Bütün açıklığıyla sevmesi, seveni değersiz sevileni de değerli kılmıyor sonuçta. Veyahut sevenin herkesi de aynı şekilde sevdiği ya da boncuk dağıttığı anlamına da gelmiyor. Ve bu sogumanin devamlı olacağı anlamına da gelmiyor.
👏
Bence mesele kadın, erkek değil hocam. İnsanoğlu nankör. Hani bir söz var ya “İnsan ulaşamadığı her şeyin delisi, ulaştığı her şeyin nankörüdür.” aynen öyle :)
Tam yerinde bir söz...
Sevgi bir kaledir içine aldığı bir şeyin üşümesine izin verir mi ,mutlaka dışarıda kalmıştır ki üşümüştür .
Belki de
Burda olay dönüp dolaşıp yine bize bağlanıyor. Kendini sevgiye layık bulamadığında seni seveni de kendine layık göremezsin. Çünkü seviyor, değer veriyorsa sana vardır bi tuhaflığı, eksikliği aksi halde zaten seni seçmezdi, sevmezdi. Ulaşılabilirlik hazzındansa mesele yine (onaya ve sevgiye aç) insan olmakla ilgili gibi geliyor🙂
Buna da katılıyorum. Sözcük kalıpları bile değişmeli. 😊