İsyan
2022 51. kitabı
İsyan ve Tuzak serimizin ilk kitabi “İsyan” Kitabımız çevre kirliliği ve zehirli havanın hakim olduğu bir distopyada geçiyor. Bu distopyada insanlar ikiye ayrılıyor: bu kirli havayı solumak zorunda kalmayan özel kostüm ve cam fanusa benzeyen kasklar satın alabilecek kadar zengin ve şanslı yoular; bir de tek suçları fakir olmak olduğu için zehirli ve hastalıklı havayı solumak zorunda kalan meiler... Bu alışılagelmiş düzeni bozmak isteyen Dr. Nataraj ise öldürülür. Baştan sıradan bir ölüm gibi gözüksede, planlanmış bir katliam olduğu anlaşılır. Bu katliamın ise tek sorumlusu özel kostümler satan ve bu kostümlerle tüm dünyayı yöneten akın Holding’tir. Bunun üzerine Dr. Nataraj’ın oğlununda aralarında bulunduğu ve bu düzene karşı çıkan birkaç mei ile bir grup oluştururlar. Dr. Nataraj’ın yarım bıraktığı bu işi tamamlamak için Arun, Victor, İris, Lingyi ve Zhou bir araya gelerek bir plan yaparlar. Sizce dünyanın acımasız düzenini değiştirecek olan bu planda ne kadar başarılı olabilecekler? Karşılarına ne gibi sorunlar çıkacak? Sizler de bu soruların cevaplarını merak ediyorsanız, iyi okumalar o halde. İsyan Cindy Pon
Roman
İsyanCindy Pon · Yabancı Yayınevi · 20191,098 okunma