Türkiye'nin En Çok Okunan Kitabı!
2022 68. kitabı
Okunma: 05 Ekim 2022 18:19
Bu kitap yorumunu Instagram'daki "alintilarlayasiyorum" profilimde de okuyabilirsiniz: instagram.com/p/CjVq5rjN0uV Nasıl yani? Kahve fotoğrafı olmadan bir Kürk Mantolu
Kürk Mantolu MadonnaSabahattin Ali · İş Bankası Kültür Yayınları · 2023375,6bin okunma
··2 alıntı·
4 +1'leme
136bin Gösterim
Bazı kitaplar vardır asırlar geçse de ölümsüzlüğe uzanır. Bazı satırlar vardır ruhumuzun en hafi köşelerinde izler bırakır. Ve bazı yazarlar vardır ki kalemleriyle yürekleri dağlatır.
katılıyorum kitap önerim: - sadık hidayet, hacı aga
evet, yok mu bu kitabı tekrar okumak isteyen? başlattığım nostalji serisinde eskiden okuduğum kitapları yorumluyorum ve yorum yazan arkadaşlara mütiş kitaplar öneriyorum 🥳
1000kitap’taki 300. incelemem harika bir kitaba denk geldi. bu incelemeye özel olarak yorum yazanlara harika kitaplar öneriyorum! 🤓
sadece 16 saatte bu incelemeyi 500 beğeniye ulaştıran değerli insanlara çok teşekkür ederim. bu kadar kısa sürede yeni bir rekor oldu bu benim için. kitap önerisi alabilmek için hadi yorumlara gelin! 🤓
Bu yorum görüntülenemiyor
bu kitap incelemesi için son yorumlarınızı alabilirim, kitap önerisi dükkanımı kapatıyorum bak ona göre 🤓
Bu yorum görüntülenemiyor