Bu İncelemeyi Herkes Okumalı!
2022 78. kitabı
Okunma: 13 Kasım 2022 18:25
YouTube kitap kanalımda kadın hakları ve feminizme basit olarak başlayabileceğiniz kitap önerileri verdim: ytbe.one/ObfKUmJ9FXM Siz hem siyahi hem kadın hem de bir Afrikalı olarak dünyaya
Feminist ManifestoChimamanda Ngozi Adichie · Doğan Kitap · 20192,102 okunma
28,4bin Gösterim
yazarın kitapta dediği en önemli şeylerden bir tanesi "kadın hakları için erkek kadın fark etmeksizin hepimizin elinden geleni yapması". çünkü feminizm dendiğinde öcü gibi bir şey olarak algılanıyor. oysaki kadınlara erkeklerle eşit olarak davranılması ve kimseye çifte standart yapılmaması için tarih boyunca savaşan bir akım
youtube kitap kanalımda kadın hakları ve feminizme basit olarak başlayabileceğiniz kitap önerileri vermiştim. izlemek için: youtubeto.ga/ObfKUmJ9FXM
incelemeye yorum yazan arkadaşlara bugün de kadın haklarıyla ilgili harika kitaplar öneriyorum! 🤓
Konuya olan duyarlılığınızdan dolayı kendi adıma teşekkür ederim. Çok başarılı bir inceleme olmuş.
çok teşekkür ederim yorumunuz ve ilginiz için kitap önerim: - sevgi soysal, tante rosa
1 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Değerli incelemeniz için teşekkürler
ben de teşekkür ediyorum yorumunuz için kitap önerim: - eduardo galeano, aynalar