Arşivi geniş PDF sitesi öneriniz var mı?
3.485 Gösterim
şu linkteki; croxyproxy.com/_tr arama kısmına girip ''maneviyat kütüphanesi'' yazın, devamında çıkan sonuçlarda ilk sırada olana tıklayın. tıkladığınız sayfa açıldığında sağ tarafta yer alan içerisinde ''veritabanımız e-kitap siteye devredilmiştir.'' yazan kutucuğa tıklayın. sonrasında açılan sayfadan kitabı aratabilirsiniz. yalnız aratacağınız kitap adını alt tirelerle birbirine bağlayın. fareler_ve_insanlar gibi. alt tiresiz aramalarda yazdığınız her kelimeyi içeren kitaplar çıkabiliyor. zaman kaybı yaşayabilirsiniz böyle olursa.. ek: indirmek için üzerine tıkladığınız kitabın sizi yönlendirdiği sayfanın alt tarafında; go_to_cpLocation yazan kutucuk var. onu tıkladığınızda sizi dosyanın olduğu uzantıya yönlendiriyor. bu yönlendirildiğiniz sitede arama çubuğu altında yer alan linkteki bağlantıyı kopyalayıp yeni sekmede açın. bu şekilde dosya hata vermeden, indirmeniz için açılıyor. aksi halde hata veriyor. anlatımımdan sebep karışık gelebilir size ama bir iki deneme sonrası on on beş saniye içinde siteye ulaşıp kitabı indirebilirsiniz.. başarılar, iyi okumalar.. (=
Gözde
Grekov KafkayevskiGrekov Kafkayevski altı üstü her yeri çizilmeli zira bu dönemde hala "bedava".😁
Turuz. Bir de Z library var ama şu an pek erişilemiyor.
Çok teşekkür ederim.
Bu yorum görüntülenemiyor
Pdf drive var vpn ile giriyorum ben güzel kitaplar var
Baktım, teşekkür ediyorum.🌼
pdfcehennemi.com buraya bakabilirsin.
Çok teşekkür ederim.
hattusa.co diye bir site var, ama üye olmak gerekiyor ve aylık 10 kitap indirme hakkı veriyor, sadece PDF değil ePUB formatı olarak indirme imkanı var ve siteye sürekli kitap ekleniyor
Gözde
Çok güzelmiş, teşekkür ederim.
Bu yorum görüntülenemiyor