Minicik bir Şaka sevdası
2023 22. kitabı
Okunma: 03 Mayıs 2023 03:21
Ayyy sonunda çıktığı ve çıktığı gibi aldığım o muhteşem baskılı güzelim kitabımı sonunda bitirebildim. İlk olarak Tutsak baskısı cidden mükemmel değil mi?? Beyaz kitabı bana sevdiren mükemmel bir detay ama keşke baskı bu kadar gelişmişken iç tasarımındaki süslemelerde altından olsaydı. Ve altınları parlak olsaydı ayraçların. Onun dışında kitaba gelirsek ben ne beklemem gerektiğini bilerek kitabı okuduğum için beni mutlu eden bir kitaptı ama kitaptaki uyarıları ve verilen tepkileri fazla buldum açıkçası. Yani uyarısına göre Smut sahneleri azdı ama zorbalık fazlaca vardı bu yüzden zorbalık yönlerinin daha ağır bastığı bir uyarı listesi daha uygun olurdu. Onun dışında Mariana Zapata slowburn yazıyor diyorsak Raven Kennedy ne yapıyor tam olarak? Kitapta olay cidden çok ama çok ve tamamen dünyaya giriş bile sayılmayacak bir kitaptı o yüzden bilerek okumanızı tavsiye ederim ve bildiğim kadarıyla ikinci kitapta yavaş ilerliyor ama üçüncüsü hızlanıyor. Ağır mı? Evet. Ama bence ne istediğini bilen on altı yaş herkes kitabı koyabilir. Kitapta smut ve darkromance var. Eşcinsel karakter olmasa da erkek bir semer de vardı onun olayını tam olarak anlayamadım ama olsun Buradan sonrası spoiler olacak okumayı düşünen herkese şimdiden iyi okumalar. !!!!!!!!SPOİLER!!!!!! Cidden salak olmayıp salak rolüne yatan kadınlar beni deli ediyor. Neden Auren? Neden? Ah korkak ve yorulmuş olmasaydın ve elindeki gücün farkında olsaydın ya şaka kuşum o zaman hayat çok daha güzel ve kitap çok daha mükemmel olmaz mıydı? Neyse onunda zamanı gelecek diyorum. Sabırla bekliyorum ben ikinci kitap elbet çıkacak. Ve sonra da üçüncüsü çıkacak... Sabredebilirim. Ve Midas senin için nasıl daha fazla sabrederim bilmiyorum tam bir götsün cidden senden tiksiniyorum. Ve Auren cidden mi? Kendine gel adam gözünün önünde milletle yatıyor? Ne aşkı ne sevgisi Allah aşkına? Neyse sakinim... Yada sakın değilim benim biricik bebeğim neden son sayfalarda geldi? Neden? Neden? Neden??? Cidden bu kitabı asla biricik aşkım Rhys bebeğim gibi sevemem ama ikinci kitap yani Glint bana Sis ve Öfke Sarayı sarayını biraz olsun vermezse kafayı yiyebilirim. Ayrıca yani kitabı okuyup Midas'ın güçlerinin olmadığını anlamayan oldu mu? Adam güçlerinin olmadığı belli olmasın diye kimseden çocuk dahi yapmıyor. Ve tabii ki kısır olduğuna da asla inanmıyorum Yüreğe Söz Geçmiyor de de aynı şey vardı ve cidden erkeklerin kadınları bu kadar salak gördüklerine inanamıyorum yaa. Ve Rip senin hakkında yazmak istediğim çok şey var. Senden çok umutluyum cidden ve ikinci kitaba aşırı çok ihtiyacım var yaa. Ve Sail keşke ölmeseydin. Seni çok sevmiştim korkusuz asker. Bunlar dışında Yedinci Krallık efsanesi güzeldi ama daha derin olduğuna çok eminim. Ve tabii ki Feyler yerine ihanet edenler biziz. Ve 'cariyelere' semerler dememiz de ilginçti bence ilk defa başka bir isimleri olduğunu duydum. Şu an Raven Kennedy, Sarah J. Maas ve Jennifer L. Armentrout arasında ince bir çizgide duruyor umarım Sarah J. Maas tarafında durur ve beni yanıltmaz. Ve umarım Ren Glint'i hemen basar
TutsakRaven Kennedy · Ren Kitap · 2023439 okunma