CEVAP 'ÖTEKİ' ETKİNLİK SONUÇLANMIŞTIR! Kıymetli takipçilerim, sıcaklardan okumaya odaklanamadığımız şu günlerde bir tahmin oyunu oynayalım! 🔎Elimde tuttuğum kitabın ismini soruyorum. ⚠️Herkesin tek tahmin hakkı var. Ancak her ipucundan sonra yeni tahmin hakkı doğar. 💡Her 50 yorumda 1 yeni ipucu verilecektir. ⏳️Doğru cevap geldiğinde etkinlik son bulacaktır. İPUCU1️⃣: Herkesin tanıdığını düşündüğüm, ünlü bir yazara ait bir eser. İPUCU2️⃣: Dünya edebiyatından bir yazara ait. Yerli bir yazar değil. İPUCU3️⃣: Elimdeki kitap Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Hasan Ali Yücel Klasikleri dizisinden.
Etkinlik
9,3bin Gösterim
Bazı "fake" hesaplar şahsıma cahil diyerek ve mesleğime dil uzatarak karalama kampanyası başlatmış. Sadece gülüyorum.
Önceki 3 yanıtı göster
😂😂🤣🤣bak hocam Sadece gülüyorum,990 kitap okumuş ve öğretmen olmuş birine "cahil" demek de "cahilliktir."
1 yanıtı göster
KİTAP:
Öteki
Öteki
Gula Çiya
Gula Çiya
Hanım tarafından doğru cevaplanmıştır. Kendisini tebrik ediyor, eşlik eden herkese teşekkür ediyorum.
İPUCU1️⃣: Herkesin tanıdığını düşündüğüm, ünlü bir yazara ait bir eser.
Yeraltından notlar
Maalesef. Eşlik ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Yeni ipuçlarında görüşmek dileğiyle. 😊