2023 41. kitabı
Okunma: 29 Temmuz 2023 14:31
"Felsefe, yavaşlamaktı;yavaşladım." Kitaplarını severek okuduğum Emre Timur'u biraz olsun anlayabilmek için "Us"kitabını da okudum.Felsefesini,eserlerini bir nebze de olsa anlayabildiysem ne mutlu bana. 9 bölümden oluşan bu eserde yazarımız birçok konu üzerinde durmuş.Kitabına ismini verdiği "Us"dan tutun da estetikten etiğe, yaratıcıdan tekâmüle,eşyaya kadar birçok konuda düşüncelerini bizlerle paylaşmış. Tabii ki sadece kendi düşüncelerini değil, gelmiş geçmiş birçok düşünürden,filozoftan,bilim insanından da örneklerle,bol beyin yakmalı, bol altını çizmeli satırları bizlere sunmuş. Başta kendini olmak üzere, hayatı,evreni,yaratılışı sorguladığı ve bizlere de sorgulattığı bu varoluşsal,felsefi sorgulama kitabını mutlaka tavsiye ederim. Ama herkes okumasın Zaten herkes okursa ve çok satmaya başlarsa yazarımız kendisini sorgulayacağını söylüyor Bu kitabı da yine @herayokuyanlarkulubu olarak Merve moderatörlüğünde okuduk. emre timur un @emretimur.kuklaci kitabını da sabırsızlıkla bekliyorum. Görseldeki tüm kitapları okumuş olmamım verdiği mutluluğu sizlere anlatamam.Böylesi kıymetli bir yazarın ve böylesine kıymetli eserlerin,değerini bilecek gerçek okuyucuyu ile buluşmasını çok isterim Bu arada Emre Bey'in film zevkine de bayılıyorum.Tavsiye ettiği filmleri fırsat buldukça izliyorum.Kendisini takipte kalın, çok güzel paylaşımları var Kitaptan da not aldığım birçok okunacak eser ve izlenecek film listesi oluştu. Şu an yorumu bir alıntı ile sonlandırmak istiyorum ama ne yazsam eksik kalacak. O yüzden siz en iyisi kitabı okuyun Her Ay Okuyanlar Kulübü Emre Timur Us
UsEmre Timur · Az Kitap · 2020127 okunma
4.484 Gösterim