Kitap Alıntı Etkinliği /En beğenilen cümleler!
Şu an okuduğumuz kitaplarda en çok beğeni alan cümleler! "O'nun zatından başka her şey yok olacaktır." (Kasas suresi:88) Kalbin Hakimliği Atas “Zor olan ne biliyor musun? Çığlık çığlığasın ama sesini duyan yok…” Cemal Süreya @Tanrininkerimesi "Canım çok şey anlatmak istiyor ama yorgunum. Beynim yorgun, bedenim yorgun, bunca şeyi affeden kalbim bile yorgun artık. Heveslerim yorgun, iyimserliğim yorgun, konuşarak anlaşmaya olan inancım bile yorgun." İçimizdeki Şeytan A y Ş ê "Kürtler konuksever olurlar." Ağrıdağı Efsanesi Şeyma R.GZN... "Çok şey vardı anlatılacak, o yüzden sustum. Birini söylesem diğeri yarım kalacaktı. Sen duydun mu sustuklarımı?'' Tutunamayanlar @Han_Oguz Oldukça keyif aldığım bir etkinlikti. Listede yer alanları tebrik ediyor, eşlik eden tüm okur arkadaşlara teşekkür ediyorum.
3.456 Gösterim
Günaydın , Sabahın güzel saatinde bununla karşılaşmak güzel bir his :) beğenen herkese teşekkür ederim , sizin de emeğinize sağlık hocam güzel bir paylaşım, etkinlik oldu 🌿😊
Mikail Balcı teşekkür ederim 😊
Hayırlı sabahlar, etkinlik için çok teşekkür ederim hocam 😊
Atas ekledim.
Mikail Balcı
Gününüz aydın olsun kıymetli dostlar...
Günaydın, güzel etkinlik Mikail Hocam. Beğenisi ile destek veren herkese teşekkür ederim. Biz ortak değerleri olan, ortak gecmislerimizden beslenen, farklı etnik kökenler geliyor olsak da, kocaman bir aileyiz. Keyifli okumalar dilerim.
Günaydın. Tebrik ediyorum. 😊👏