Ahahaahah bir kere kendisi beni engellemişti sonra dün kaba et organı tutuşunca engeli kaldırıp dün kendi takibe aldı beni . Hatta kendi resimlediği gibi rica etmiş kendisini takibe almam için . Tabi ki takibe almadım , zaten kudurması da ondan . Ben kendisinin o foseptik çukuru duvarına gidip yorum yapmadım yapmam da . Arkamdan atıp tutmasından ise nerem ile muhattap olma kapasitesinde olduğunu bildiğini gösterir . En azından bunu öğrenmiş 😂😂😂 İlk resim arkamdan atıp tutması (dünde resmimi paylaşıp bir şeyler gevelemişti, sonra da hesabını kapatıp kaçmıştı) 😂😂😂 İkinci benim koyduğum resimde belli oluyor ki kendisi dün beni takibe almış . Bende dün yaptığı terbiyesizlikten dolayı (resmimi paylaşmıştı lağım kokan duvarında) engelledim ilk ve son defa yediği engeldi. Yani istediği zaman engelleyip kaldıran kendisi 😅😅😅 Üçüncü resim ise bana istagramdan attığı mesaj. Ben boşuna Pinokyo demiyorum sahte dinci sana . YALANCI Bütün yalanların ifşalandığına göre şimdi sende olan bütün vasıfları bana etiketlemeye çalıştığın o vasıfları da al ve seke seke salyalarını toplayarak uzaklaş :)) 1000Kitap1000Kitap neyi bekliyoruz?
1K
2.109 Gösterim
Bu yorum görüntülenemiyor
Adamdaki motivasyona bak instagramdan bulmuş bir de 😂
O değilde bilseydim profili paylaşacağını daha güzel resim koyardım .Karizmam çizildi 😅😅😅
Ben sizin adınıza yoruldum. Bırakın lâyık olduğu yerde kalsın :)
Yalanlarını yüzüne vurmak şart olmuştu . Belki utanır dedim , ama o vasfı da eksikmiş . Bir çok vasıf gibi
1 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor