Kendimce
İnceleme yapılan kitaplarda niye çok uzun incelemeler beğeniliyor anlamadım? Yazan kişiler kitaptaki konudan çok kendi bilgilerini yazıyorlar halbuki =) bir nevi ben çok şey biliyorum, çok yazarım, okuyun da öğrenin gibi. Yanlış mı düşünüyorum??
Ya napacaktı senin gibi hazımsıza lafmı yetiştiricekti ? Onu bilen biliyo bence sen vaktini burda değerlendirme hani çok değerli ya:))
Önceki 2 yanıtı göster
Kızım sen git bir hava al beynin açılsın =) ben aldım iyi geldi. Üstüne de kahve iç, oda benden olsun hadi ilerle
Uzunluk kisalik meselesi değil bu. Herkes düşüncelerini yazarken sizin bahsettiğiniz şeyi düşünerek yazmıyor. Benim de en gıcık olduğum sey kitap arkasi yazının yazılması. Bu direk kopya.
onu yazana denk gelmedim ama siz gelmişsiniz anlaşılan.
Bence yanlış düşünüyorsun, insanlar uzun yazarken bunu dediğin gibi bir niyetle yazmıyorlar. Yazmakla ilgilenenler bilir, eline kalemi alınca farkına varmadan dökülür kelimeler kağıda. Okuduğunda kendine göre ne bir fazladır, ne bir eksiktir. Bu gösterişle ilgili değildir diye düşünüyorum.
Önceki 5 yanıtı göster
=))) sana rağvet çıkıyor ya zıplaman lazım havalara. Bi de al pacinonun fotosunu koymuş ya komedi ötesi =)
2 yanıtı göster
Yanlış düşünüp düşünmediğine kendin karar veremezsin , ki bu öznel bir görüştür. Ben yazımın başında "bence" kelimesini kullandım. Ki sen de sizce yanlış mıyım diyerek fikrimizi sormuşsun . Şu anda yanlış düşünmediğini iddia etmen eleştirilere açık olmadığını gösterir. Eminim bana katılan insanlar burda çoktur birdaha vurguluyorum, eline kalemi alınca uzunluğunu belirleyememe durumunu yazmakla ilgilenenler bilir. Bunun ego tatmin etmekle alakası yok.
Önceki 2 yanıtı göster
Ömer bey, kendileri başlattı. Ama şimdi ben tekim ya sizde vurmaya başlayabilirsiniz her an. Söyleyin de gardımı alayım şurda bi yerde olacaktı =)
1 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Kitap özeti okumaktansa kitabın kendileri için ne ifade ettiğini, kendilerine ne kattığını okumayı tercih ederim.
bende onu tercih ederim ama hayatını anlatmasın, onun kızından sigarasından banane
Uzunluktan ziyade, emek verilmiş olduğu her halinden belli olan incelemeleri beğeniyorum. Üç beş sözcükle geçiştirilen incelemeler bana fikren bir şey katmıyor. Bazı incelemelerde ise insan ciddi manada birşeyler öğrenebiliyor.