Şiir
Sevgili okur geceye bir şiir, güzel bir söz bırak herkes okusun faydalansın.😍✨
·1 alıntı·
1 +1'leme
4.228 Gösterim
Tam otuz yıl saatim işlemiş, ben durmuşum. Gökyüzünden habersiz uçurtma uçurmuşum. Necip Fazıl Kısakürek
Çok iyii🤩👒👏
Emine Çağlar
Bir gece, Gecede bir uyku.. Uykunun içinde ben.. Uyuyorum, Uykudayım, Yanımda sen. Özdemir Asaf
En sevdiğim mevsime geldik Yapraklar sararacak gök gürültülü yağmurlar yağacak. Sonbahar hüzündür. hüzün ise ben demektir. Özdemir Asaf
😍👏
Giden gitmiş hüznü ayaklandırmak boşuna. Ahmed Arif🤍✨
Emine Çağlar
Hoş geldin kadınım benim hoş geldin yorulmuşsundur; nasıl etsemde yıkasam ayacıklarını ne gül suyum ne gümüş leğenim var, susamışsındır; buzlu şerbetim yok ki ikram edeyim acıkmışsındır; beyaz ketenli örtülü sofralar kuramam memleket gibi yoksuldur odam. Nazım Hikmet Ran
sen bu şiiri okurken ben belki başka bir şehirde olurum kötü geçen bir güzü ve umutsuz bir aşkı anlatan rüzgarla savrulan kağıt parçalarına yazılmış dağıtılmamış bildiriler gibi uzun bir yolculuğa hazırlanan yalnız bir yolculuğa. çünkü beyaz bir gemidir ölüm siyah denizlerin hep çağırdığı batık bir gemi sönmüş yıldızlar gibidir yitik adreslere benzer ölüm yanık otlar gibi. Sen bu şiiri okurken ben belki başka bir şehirde ölürüm. Behçet Aysan
👏😍👒
Gülleri sarı severim, Toprağı ıslak, Türküleri yanık, Şiirleri hoyrat, Havayı nemli, Çayı demli, Bir seni olduğun gibi, Bir seni herşeye rağmen, Bir seni hala...
😍👌👏