Çok akıcı ve merak ettiriciydi.Birazcık spoi var:(
2024 15. kitabı
Okunma: 20 Ocak 2024 03:17
Kristin Hannah Öyle bir yazıyor ki kitabın içine girdin mi insan elinden bırakamıyor. Yazarın okuduğum ikinci kitabıydı ilki Ateşböceği Yolu çok sarmıştı. Bülbül kitabına bayağı sardı 3 gün yanımda ayırmadım bir çırpıda bittti. Olay kurgusu mükemmel işlenmiş Nazi döneminde iki kız kardeşin farklı yerlerde farklı durumlar yaşaması bir yerde insanları kurtarmaya çalışan bunun için kendini tehlikeye atan genç bir kız Isabelle diğer yanda bir anne figürü Viann. Nazi döneminde Fransa'da yaşanan sıkıntılar. Bülbül öyle aşk adı zannetmeyin kod adı Bülbül Isabelle'nin çünkü insanları kurtarıyor. Baba kız durumları, anne çocuk durumları beni hep üzer Viann ve Daniel (Ari) ile yolları ayrılmasına gözlerim doldu. Baba kız ilişkileri de aynı şekilde gözlerim doldu eskiden olsa hüngür hüngür ağlardım herhalde. Birazcık spoiler vermiş olabilirim.Eğer ki okuma sıkıntısı çeken biri varsa kesinlike sayfa sayısına bakmadan başlamalı içine girince öyle bir sarıyor ki ,ben her bulduğum boşlukta okudum o derece. Çok saran, keyifli bir romandı Kristin Hannah okunabilirliğinden dolayı ve keyif verdiği için seviyorum. Şimdiden herkese keyifli okumalar
Edebiyat & Roman
BülbülKristin Hannah · Pegasus Yayınları · 20227,9bin okunma
Kesinlikle öyleydi çok iyi incelemesi
Bir sonraki Hannah kitabı yazarın yeni kitabı olsun 😅😅 yorumun için teşekkürler 😊
Yücel Ünal
Ayça tamam haber ederim o zaman 😁