BİTTİ !! 10 x KİŞİYE OCAK AYINA ÖZEL ÇEKİLİŞ
5 x diğer setler 5 x Şehadet Ayına Özel 10 Kitap Seti 📚 Sevgili 1000Kitap okur arkadaşlarım yepyeni bir çekiliş ile 2024'de de karşınızdayım. Aranızdan 5 talihli arkadaşıma görselde olan setlerden 1 tanesini hediye etmek istiyorum. Ayrica 5 talihli arkadaşıma´da Şehadet Ayına Özel 10 Kitap Seti ✔️ Yapmanız gereken yorumlar kısmında arzu ettiğiniz setin ismini yazmanız ✔️ Ve daha çok kişinin faydalanması için 3 arkadaşını etiketlemek.. 📑 Paylaşmak güzeldir canlar. ⚠️ Katılım süresi '25 OCAK 2024' günü saat 23.00..!! ❤️ Başarılar diliyorum.
25 +1'leme
31,1bin Gösterim
ADNAN
5 kişi değilde 10 kişi yapsak 🤗🤗 İtirazı olan varmı 😁😁
Bu yorum görüntülenemiyor
@yazar_beyzoli @Bozkrt46 NistagmusOkurNistagmusOkur Ayşe Gül ÖzbekAyşe Gül Özbek Ömer YatağanÖmer Yatağan @Chemist01 Gül DaneGül Dane @maviyeyuruyus ABİKEABİKE ya @ahiretliksevdam ya @Abdullahgonuldagli bu @guz_mevsimi @lamia58 Yağmur damlasıYağmur damlası Bast ı zaman Tayy ı mekânBast ı zaman Tayy ı mekân Ö. ÖZERÖ. ÖZER @Mete_Han_ Oya KayaOya Kaya @NURQUEEN SeymaaSeymaa ZeynepZeynep ŞengülŞengül @Hashimova24 İmam Gazali seti.. Benim pek şansım yok inşallah bu arkadaşlarıma çıkar..
ADNAN
hepsi sana DUA etse :-) cikar bence
Bu yorum görüntülenemiyor
# @Esradksn @ @aisemuberra @ Küstüm çiceğiKüstüm çiceği Sehadet ayına özel set 🌸