Hiçbir Şey Yapmama Sanatı
2024 19. kitabı
Eserin adını okuyunca dedim ki keşke hiçbir şey yapmasak ama okuyunca hiçbir şey yapmamak için bile birşeyler yaptığımızın farkına vardım . Bu duruma işsel, bedenen bakmamak gerekiyor , düşünce olarak da zihnimizi birçok şey yoruyor aslında ama bunun bazen farkında değiliz. Yada konuşmak doğru zamanda doğru yerde , bir işe başlarken ön hazırlık plan yaparken boş versek ne olurdu ? Bu kitapta metotlar yok , tavsiye de yok . Kalıplaşmış cümleler de yok . Yazarımız hem keyifli algılansın diye hemde akılda kalıcı olsun diye kısa kısa örnek öyküler , benzetmeler ile bu eseri zenginleştirmiş. Öyküler de tema; duygu , düşünce ve özellikle iletişim içinde yazılmış . Bazen işi uyanıklığa götürülmüş bazen de saflık dediğimiz noktaya getirilmiş. Sizde yapmak istediğiniz birşeyi yapmadan sadece kafanızda yapıp bitirdiniz mi ? Günlük başımıza gelen olaylardan çıkardığımız anlamlar , yapılan hataları düzeltmekte , karşı tarafa güven duygusunu , hayatın , yaşamanın anlamını bulabiliriz. Öykülerin, yaşanması olası örnekleri okurken keyif alıp bir o kadar da düşünürken bulacaksınız bu eser ile . @koray.biber yazarımızın kalemi daim olsun . Bu eseri bana tavsiye eden Serpil Meriç ile Seher Koyunlu teşekkür ediyorum Keyifli okumalar
Öykü
Hiçbir Şey Yapmama SanatıKoray Biber · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 202127 okunma