Okuduğum En İyi Kitaplardan Biri!
2024 4. kitabı
Okunma: 04 Şubat 2024 20:33
YouTube kitap kanalımda Oscar Wilde'ın hayatını ve Dorian Gray'in Portresi kitabını anlattım: ytbe.one/Iw2V6jEzEuk Hiçbir yerde bulunmayan bu özel ve muhteşem kitabı sonunda
Dorian Gray'in PortresiOscar Wilde · Everest Yayınları · 202098,9bin okunma
20 +1'leme
Bir gün okunması gereken kitap.
katılıyorum kitap önerim: - yaşar kemal, filler sultanı ile kırmızı sakallı topal karınca
1 yanıtı göster
Üniversitede derste okuyup dönem finaline girdiğim ve yıllar sonra kafamın içinde hala şu cümlelerle yan yana duran o kitap: A faustian bargain to gain eternal youth and following moral decay with the hedonistic lifestyle. But what about art? Aesthetic worries, reflection of True nature, somestimes depicts moral corruptions but beyond all the limits of time and death Sanırım Sansürsüz versiyonu 20 yıl sonra tekrar okuyacağım. 🙏🏼
kesinlikle bu basımdan okunmalı bence de kitap önerim: - chuck palahniuk, gösteri peygamberi
Paylaşımınızı görmeden önce seçmiştim bu kitabı , incelemeniz ile birlikte sevecegime inanır oldum 🙏🌸 Bakalım kitap sonunda benim ruh halim nasıl olacak 🙈
sizin de içsel dönüşümlerinizi merak ediyor olcamm kitap önerim: - eduardo galeano, aynalar
1 yanıtı göster
Bu inceleme ile kitabı daha da okuyasım geldi.
çok teşekkür ederim mutlu oldum bunu duyduğuma kitap önerim: - onur ataoğlu, japon yapmış
günaydınn! bu incelemeye yorumunu yazanlara bugün de kitap önerisi vereceğim. hadi dorian gray’le tanışın siz de 🤓
Her olumlu kitap yorumunuzda bu kitabı kesin okumalıyım diyorum. Ama bu kitap için sakin bir zamanda olmam gerekiyor sindirme açısından. En kısa zamanda o sakinliğe ulaşmam dileğiyle teşekkürler👍🏻
doğru zamanda doğru kitap okumaya inanıyorum ben de. bu yüzden kesinlikle doğru zamanı beklemek gerekiyor kitap önerim: - thomas bernhard, hakikatin izinde
Hayatımda okuduğum en ihtişamlı roman desem, abartmış olmam herhalde. Oscar Wilde ne yazsa okunur gibi geliyor bana... Oyunları da harikadır, tavsiye ederim.
tek romanı bu olsa da diğer kitaplarını okumayı düşünüyorum ben de. çok teşekkürler kitap önerim: - orhan pamuk, masumiyet müzesi